ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατάγια και Τσμόκι πήραν προβάδισμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τσμόκι Μινσκ και Κατάγια πήραν προβάδισμα για να προκριθούν στην γ’ φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ομάδες που πιθανώς θα βρει μπροστά του ο Άρης στον όμιλό του.

Η Τσμόκι κέρδισε στο Μινσκ την Μπουντιβέλνικ με σκορ 69-64 έχοντας σε καλή μέρα τους Κράβις (17π., 9ρ.), Κουντραουτσάου (13π.) και Αντάμοβιτς (10π., 9ασ.). Από τους Ουκρανούς ξεχώρισαν οι Ντρόζντοφ (16π.) και Ανισίμοφ (12π.).

Στη Βαρκελώνη, η Κατάγια έκανε την έκπληξη και κέρδισε την Μπανταλόνα με σκορ 79-75 και πλέον έχει σαφές πλεονέκτημα με τον επαναληπτικό στη Φιλανδία. Οι Πιτς (18π.), Μαρζέτ (11π.) και Σόντερς (11π., 7ρ., 3ασ.) ήταν οι καλύτεροι για την Κατάγια, ενώ από τη Μπανταλόνα ξεχώρισαν οι Τζόρνταν (15π.) και Μπιργκάντερ (12π., 5ρ.).

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν αύριο (26/9) στις έδρες της Μπουντιβέλνικ και της Κατάγια αντίστοιχα. Ο νικητής του ζευγαριού Τσμόκι – Μπουντιβέλνικ θα παίξει με τη Ναντέρ και από εκεί θα προκύψει ο ένας αντίπαλος του Άρη στον όμιλο, ενώ ο νικητής του Μπανταλόνα – Κατάγια θα παίξει με τη Τέλεκομ Μπον για να προκύψει ο δεύτερος αντίπαλος των κίτρινων από τα προκριματικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης μετέχει στον Δ’ όμιλο με αντιπάλους τις Ζιέλονα Γκόρα, Αβελίνο, Μπεσίκτας, Νίμπουρκ, Οστάνδη και όποιες προκύψουν από τα προκριματικά.

To Top