Κατάθεση ψυχής από ένα… παιδί του Κουκ!

Κατάθεση ψυχής από ένα… παιδί του Κουκ! Μια ιστορία γεμάτη συναισθήματα ανέβηκε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Με λόγια απλά, αλλά τόσο συγκινητικά για τον οπαδό του Άρη που έφυγε από την ζωή.

Διαβάστε εδώ:

”Ο Κουκ η αλλιως Νικολας ειχε ερθει στο σπιτι μου με ενα κασκόλ του Άρη και μια μπλουζα της Μποκα Τζούνιορς, τοτε ημουν πέντε ετων.

Εκατσε και αρχισε να μιλαει με τον πατερα μου, μαγεμένος απο τα λογια που ελεγε για την ομαδα που αγαπάει του ειπα και εγω είμαι Άρης, με κοίταξε καπως θυμωμένα και μου ειπε..” Το σαββατο θα ερθεις μαζι μου στο γηπεδο”…

Στην αρχη νομιζα οτι το ειχε πει για πλακα. Την επομενη μερα μου ειχε φερει ηδη μια μπλουζα και ενα καπελο. Φτασαμε στο γηπεδο και ειπε…”Εδω οι δρόμοι μας χωρίζουν, εγω θα παω απο εδω (θυρα 3) και εσεις θα πατε απο εδω (θυρα 2)”.

Με μια ματια στον σεκιουριτα μας εβαλε μεσα.

Τα επόμενα 90 λεπτα μου αλλαξαν τη ζωη, εμαθα που ανήκω και ποιος ειμαι.

Μετα τον αγώνα ηρθε και με πήρε και με εβαλε να τραγουδήσω πέντε συνθήματα που μου άρεσαν απο τοτε καθε παρασκευή μου εφερνε ενα ενθύμιο του Άρη.

Οταν μαθαμε οτι ειναι άρρωστος τρέξαμε, πήγαμε και τον ειδαμε. Με κοίταξε και μου ειπε… ” Δες την σακούλα”. Πήρα την σακούλα και ειχε μεσα μια μπλούζα, με τυπωμένο το εξής ”ουτε ο θάνατος ειναι αρκετός”… Μου ειπε ”Θελω να την φοράς σε χαρές και λυπες της ομάδας, ξερω οτι θα την αγαπας πολυ και ξερω οτι δεν θα την αφησεις ποτε.
Αυτος ηταν ο κυριος Νικος η αλλιως Κουκ.

Θελω να γράψετε το εξης… Απο ενα παιδι του Κουκ.
Απο ένα 17χρονο παιδί του Κουκ.”

To Top