ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατάθεση ψυχής από τα Αρειανά κομάντα στο Κόσοβο: “Ο Άρης είναι η ζωή μας”!

Ο στρατιωτικός Γιάννης Βέτος, ο οποίος βρίσκεται στην Πρίστινα στο Κόσοβο ως στρατιωτικός κρατάει ψηλά την σημαία του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio…

Αρχικά ανέφερε:

Βρίσκομαι με άδεια στην Θεσσαλονίκη, θα επιστρέψουμε σε λίγο στο Κόσοβο να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας. Είμαστε 15 άτομα Αρειανοί, μία ολόκληρη διμοιρία. Θέλαμε να κάνουμε τα δικά μας μπλουζάκια για να κιτρινίσουμε και το Κόσοβο! Το μυαλό μας είναι στην Θεσσαλονίκη και στους αγώνες του Άρη. Με το καλό να περάσουμε την ΑΕΚ και να βρεθούμε όλοι μαζί στον τελικό.

Για το τι ακριβώς κάνουν στο Κόσοβο:

Είμαστε Έλληνες στρατιωτικοί, έχουμε πάει στην Πρίστινα με το ΝΑΤΟ. Τα πράγματα είναι ήσυχα, είμαστε όλες οι χώρες μαζί. Είμαστε περίπου 90 Έλληνες και συνολικά 700 άτομα.

Για το αν από τις υπόλοιπες χώρες γνωρίζουν τον Άρη:

Τον γνωρίζουν τον Άρη. Και οι Ιταλοί και οι Άγγλοι που μας λένε για το Μάντσστερ. Τα θυμούνται κατευθείαν. Τους έχω δείξει και εγώ φωτογραφίες από τις εκδρομές μου. Τους τα έχω δείξει όλα. Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία, Αγγλία τα πάντα. Όλοι είμαστε με τα διαρκείας μας και στηρίζουμε έμπρακτα, έτσι πρέπει.

Για την αγάπη για τον Άρη:

Μιλάμε για καψούρα, τον ακολουθούμε τον Άρη πιστά. Ο Άρης είναι η ζωή μας.

Για το κύπελλο:

Με μία νίκη περνάς. Είναι στο γκολ η διαφορά, δεν είναι φόβητρο η ΑΕΚ. Φάνηκε αυτό και στο πρωτάθλημα και στον πρώτο αγώνα του κυπέλλου. Είσαι Άρης, παλεύεις σαν σκυλί και πας στον τελικό.

Για τις στιγμές που του έχουν μείνει:

Με έχει στιγματίσει η νίκη στην Ατλέτικο που ήμουν μέσα. Ήμασταν με όλα τα παιδιά από την Αλεξάνδρεια από όπου κατάγομαι. Σαν πίκρα μου έχει μείνει ο τελικός του ΟΑΚΑ. Το να έχει 30.000 άτομα και να μην το σηκώνεις σου αφήνει μία μεγάλη πίκρα.

Ενώ τέλος ανέφερε:

Το μότο μου είναι “Μόνο Άρης”. Στα δύσκολα, στα εύκολα πάντα. Έχουμε όλο αυτόν τον λαό χωρίς να έχουμε τους τρομερούς τίτλους.

To Top