slideshow-2

Κατάθεση ψυχής από τον μέντορα του Μάνου: “Όλοι είμαστε Άρης! Κάνει περήφανο τον τόπο του, βάζει γκολ και στην ανθρωπιά”!

Κατάθεση ψυχής από τον μέντορα του Μάνου! Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας, από τα “σπλάχνα” του οποίου γεννήθηκε ποδοσφαιρικά ο Δημήτρης Μάνος μίλησε για τον κιτρινόμαυρο επιθετικό. Ήταν άλλωστε ο ποδοσφαιρικός του… μέντορας και περίμενε πώς και πώς να φορέσει την φανέλα του Άρη, μια και ο ίδιος όπως δήλωσε: “Όλοι είμαστε Άρης! Κάνει περήφανο τον τόπο του, σκοράρει στο γήπεδο, αλλά και στην ανθρωπιά”! Παράλληλα ανέφερε ότι από την ίδια ομάδα ξεκίνησε ο Διούδης, ενώ όλο το χωριό έγινε… Άρης λόγω του πατέρα του πρώην τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα… κατέθεσε από ψυχής ο κ. Παπαδόπουλος στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά ανέφερε:

Νιώθουμε χαρά και υπερηφάνεια που ένα δικό μας παιδί, που ξεκίνησε από το δικό μας το χωριά έφτασε τόσο ψηλά και τον βλέπουμε τελευταία να έχει τόσο καλή απόδοση. Άρχισε από εχθές να σκοράρει, κάτι που το περιμέναμε. Η μηχανή των γκολ… ξεκίνησε!

Για το ότι η διοίκηση του Μ.Αλεξάνδρου Ημαθίας είναι Αρειανοί:

Είναι γεγονός ότι και η διοίκηση της ομάδας είναι κατά 90-95% Αρειανοί. Έχουμε πολύπλευρη σχέση με τον Μάνο, έπαιζα ποδόσφαιρο μαζί με τον πατέρα του που ήταν και εκείνος εξαιρετικός σέντερ φορ.

Για το ότι έχει συνεργαστεί με τον Μάνο στο παρελθόν:

Σε ηλικία 16 ετών το 2010 έγινε και με την δική μου την συμβολή μεταγραφή στην Βέροια, που ήμουν και γενικός αρχηγός της. Ήμασταν μαζί τότε με τον κ.Κικερίδη στην Βέροια.

Για το αν φαινόταν το τι μπορεί να πετύχει ο Μάνος από όταν ήταν μικρός:

Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και η κριτική μου είναι αυστηρή. Τον παρακολουθούσα από μικρό παιδί. Είχε αγάπη για το ποδόσφαιρο και δούλευε πάρα πολύ. Οι γονείς τον μετέφεραν καθημερινά σε μία απόσταση 20-25 χιλιομέτρων γιατί έβλεπαν ότι το παιδί έχει ταλέντο. Πλέον και ο πατέρας του τον καμαρώνει.

Για το αν είχε σκεφτεί την προοπτική να παίξει ο Μάνος στον Άρη:

Το είχαμε σκεφτεί πολλές φορές. Και με τον κ.Κικερίδη μιλήσαμε και άλλες φορές για να έρθει στον Άρη. Πάντα κάτι συνέβαινε και δεν μπορούσε να γίνει. Τώρα είναι σε μια ώριμη ηλικία και έχει την δυνατότητα να δείξει τα προσόντα του.

Για το γκολ του Μάνου:

Τον παρακολουθούσα από το σπίτι μου, την ώρα του γκολ πετάχτηκε και πανηγύρισα τόσο έντονα λες και ήμουν στο γήπεδο. Είχα ένα ένστικτο ότι ο Δημήτρης θα βάλει γκολ.

Για το αν ο Μάνος ήταν αγχωμένος:

Είναι σίγουρο ότι η δικιά μας η φανέλα έχει ένα ειδικό βάρος. Όταν είσαι και επιθετικός αυτό που σε ανεβάζει και σε συναρπάζει είναι το γκολ. Μπορεί να έλεγε ότι δεν έχει άγχος, έστω και ένα μικρό άγχος σίγουρα θα είχε. Το περίμενε, το πίστευε και κάποια στιγμή με την υπομονή και την δουλειά του θα ερχόταν. Έχει υπομονή, πείσμα και τσαμπουκά. Φέτος πιστεύω ότι θα βάλει πάνω από δέκα γκολ.

Για τον άνθρωπο Μάνο:

Είναι ένα προσγειωμένο και ταπεινό παιδί που δεν ξεχνάει την καταγωγή του. Παρακολουθεί το χωριό και την ομάδα μας, ενώ μας βοηθάει τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Για τον Διούδη:

Είναι και αυτός από εδώ. Ο μπαμπάς του Διούδη είναι άρρωστος Αρειανός, και είναι και αυτός που έκανε εμένα Αρειανό. Έπαιζε και αυτός ποδόσφαιρο, ήταν σέντερ φορ. Έτυχε να παίξουν και συμπαίκτες ο Διούδης με τον Μάνο.

Για την δική του ομάδα:

Κάνουμε πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα, έχουμε πάρει και κύπελλο Ημαθίας. Έχουμε και τρεις συμμετοχές στην Γ’ Εθνική.

Ενώ τέλος είπε:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ.Καρυπίδη. Μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι. Και για την φετινή πορεία, αλλά και γενικότερα φαίνεται ότι νοικοκυρεύεται ο σύλλογος. Ο Άρης έχει μέλλον και τεράστια προοπτική.

 

To Top