ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κατάθεση ψυχής από τον τραυματία Σανόγκο

Ο Ισμαέλ Σανόγκο ήταν συγκινητικός στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς από ένα σημείο και μετά αισθανόταν ενοχλήσεις. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να είναι στην κυριολεξία παντού στο παρκέ, παίζοντας ουσιαστικά και για τον Σεβέζ Γκούντγουιν, τον οποίο οι διαιτητές έβγαλαν εκτός αγώνα από την αρχή, με τα φάουλ που τον χρέωσαν, αλλά και για τον απόντα, Βασίλη Καββαδά.

Ο Ιβοριανός παίκτης έδωσε σημαντικές λύσεις στην επίθεση, σε σημεία που ο Άρης αντιμετώπισε πρόβλημα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 12 πόντους (διπλάσιοι από τον μέσο όρο του στο πρωτάθλημα), μάζεψε εννέα ριμπάουντ (δεν έκανε για ένα ριμπάουντ νταμπλ-νταμπλ) κι είχε ακόμη ένα κλέψιμο, ένα κόψιμο και τρία λάθη σε 32:29.

Εκεί, όμως που έκανε τη διαφορά ήταν στην άμυνα, βγάζοντας φοβερή ενέργεια στο παρκέ, είτε μάρκαρε ψηλούς, είτε κοντούς αντιπάλους. Ο Σανόγκο απέδειξε ότι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Καστρίτη, κάνοντας τις περισσότερες φορές τη “βρώμικη” και αθόρυβη δουλειά, η οποία δεν καταγράφεται στην στατιστική.

To Top