Κατάθεση ψυχής από τον Φωτιάδη και μήνυμα συσπείρωσης στο πλευρό του Αυτοκράτορα!

Κατάθεση ψυχής από τον Πόλυ Φωτιάδη και μήνυμα συσπείρωσης στο πλευρό του Αυτοκράτορα!

Από την Ξάνθη, ο Φωτιάδης, ένας από τους Αρειανούς που στηρίζουν την προσπάθεια αντεπίθεσης του μπασκετικού Άρη μας έστειλε τις σκέψεις του, ως έναυσμα για την γενικότερη κινητοποίηση όλων.

Αναλυτικά:

“Χρόνια πολλά σε όλα τα αδέλφια. Το τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ μας περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία και μόνο εμείς ο ΛΑΟΣ του μπορεί να το σώσει. Καταλαβαίνω ίσως πολλούς ότι έχουν πικραθεί ή ακόμα κουραστεί και βαρεθεί τόσα χρόνια να προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε όσο ποτέ άλλοτε την αγάπη μας για τον ΑΡΗ μας, που μας έχει δώσει τόσες χαρές και που ήταν η μοναδική ομάδα ίσως και παγκόσμιος που ένωσε ένα έθνος σε τόσο μεγάλο ποσοστό και την παρακολουθούσε φανατικά για 10 τουλάχιστον χρόνια.

Η ομάδα ψάχνει 200.000 ευρώ μέσα στο Ιανουαρίου για να μείνει ζωντανή . Αν θέλουμε μπορούμε.

Τρόποι υπάρχουν για να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα μπορούσαμε όλοι να προτείνουμε πράγματα.

  1. Στηρίζουμε μέσω viva.gr
  2. Στο ματς ΑΡΗΣ-παοκ αγοράζουμε όλοι κουπόνια των 10 ευρω που την πώληση τους πρέπει να την στηρίξουν τα μέλη του ο Α.Σ. και της ΚΑΕ και ίσως κάποιες δόξες του παρελθόντος με την φυσική τους παρουσία αλλά και ως επίσημοι καλεσμένοι του Α.Σ. της ΠΑΕ και της ΚΑΕ. Στο παιχνίδι θα έχει 23.000 κόσμο ας το εκμεταλλευτούμε. Στην οθόνη να παίζει μεγάλες στιγμές που ζήσαμε με την ομάδα του μπάσκετ.
  3. Η ΚΑΕ μαζί με τον Α.Σ. σε συνεργασία με όλους τους συνδέσμους αλλά και όλα τα ΜΜΕ και τα site που ασχολούνται με τον ΑΡΗ μας να βγάλουν ένα συλλεκτικό μπλουζάκι με κόστος 10-15 ευρώ που θα έχει για λογότυπο μαζί με το σήμα του ΑΡΗ μας και π.χ την φιγούρα του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ να σουτάρει και να γράφει “ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ” τιμώντας και όλους εμάς που είμαστε δίπλα στην ομάδα.

Προτάσεις μπορούν να γίνουν και άλλες για το καλό της ομάδας.

Για μια τελευταία μεγάλη προσπάθεια όλων μας με ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΔΥΝΑΜΗ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ …

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ”.

 

To Top