Χωρίς κατηγορία

Κατάθεση ψυχής από το Αγρίνιο για τον Άρη!

Μια ιστορία κατάθεση ψυχής για τον Άρη από το Αγρίνιο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Μια ιστορία που τη μετέφερε φίλαθλος των κίτρινων και προκαλεί ανατριχίλα.

“Μετά το χθεσινό ματς, που είμασταν πάλι εκεί, πήγαμε για τσίπουρα στο καφενείο του Κυρ Στράτου. Κόκαλο Παναιτωλικός, μας δέχτηκε με ανοιχτές αγκαλες και κάτσαμε και συζητήσαμε επί δύο ώρες. Πέντε πράγματα κράτησα από αυτά που είπε.

1.Μας είπε λοιπόν, με δάκρυα στα μάτια «παιδιά μου το μαγαζί μου θα έκλεινε, δεν είχα κόσμου καθολου και τότε έπαιζε ο ΑΡΗΣ με την Ατλέτικο και το μαγαζί μου γέμισε κόσμο και από τότε είναι πάντα γεμάτο!».

2. Μας είπε «το παιδί μου μέχρι τα 13 ήταν Ολυμπιακός και γύρισε μια μέρα και μου λεει Μπαμπά ο Ολυμπιακός μόνο με τη διαιτησία κερδίσει δεν τη θέλω αυτήν την ομάδα και ο Κώστας, σήμερα 40 χρονών, είναι Παναιτωλικό!.

3. Μας είπε «εμείς μια ομάδα ξέρουμε στη Μακεδονία τον μεγάλο ΑΡΗ!».

4. Εκεί που πίναμε με δάκρυα στα μάτια μας μιλούσε: «Χάρη στον Άρη σήμερα έχω να ταΐσω τα παιδιά μου!».

5. Όταν φεύγαμε για να μπούμε στο γήπεδο μέσα του λέμε τι χρωστάμε (ήπιαμε καμιά δεκαπέντε τσίπουρα) και λέει «για τους περήφανους αρειανούς τίποτα, χάρη στον ΑΡΗ ζω», είπε και εκεί δάκρυσα κι εγώ και μας πήγε και στο γήπεδο μας έκοψε και τα εισιτήρια και μπήκαμε μέσα.

Αυτήν την εκδρομή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Καλημέρα περήφανε Αρειανέ”.

* Η ιστορία αυτή πραγματική κατάθεση ψυχής “ανέβηκε” από τον Παύλο Στεφανίδη στην ομάδα των “ΑΝ 98,7” στο facebook.

To Top