ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατάθεση ψυχής από Χαριστέα στο PRESSARIS: “Ο Άρης να ορθώσει το ανάστημά του! Τον έχω ψηλά, μακάρι να επιστρέψω”

Ο Άγγελος Χαριστέας ήταν παρών στην γιορτή των 102 χρόνων του Άρη. Ένιωθε σαν στο… σπίτι του και όπως παραδέχθηκε στο PRESSARIS: “Χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα σε αυτή την γιορτή, με χαρά είπα ότι θα έρθω στα 102 χρόνια του Συλλόγου που μεγάλωσα και ανδρώθηκα”.

Στην συνέχεια, ο πρωταθλητής Ευρώπης πρώην πια διεθνής επιθετικός τόνισε: “Βλέποντας τα παιδάκια να παίζουν στο γήπεδο, θυμήθηκα και τα δικά μου χρόνια, έτσι όπως ξεκίνησα φορώντας την φανέλα του Άρη”, ενώ εξέφρασε την ευχή του: “Εύχομαι τα επόμενα χρόνια ο Άρης να ορθώσει το ανάστημά του, να βρεθεί εκεί που του αξίζει  και να έχει ένα λαμπρό μέλλον, γιατί τόσο ιστορικές ομάδες σαν τον Αρη, με τόσο λαό από πίσω πρέπει να πρωταγωνιστούν”.

Φυσικά έπεσε στην κουβέντα η ερώτηση για το… αν πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψει. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ… “Πάντα εγώ βρίσκομαι κοντά στην ομάδα με διάφορους τρόπους. Το ότι δεν παρακολουθώ παιχνίδια, είναι μια στάση να το πω έτσι που περιμένω την κατάλληλη στιγμή. Δεν θέλω να βρεθώ σ’  ένα παιχνίδι Γ΄ Εθνικής” είπε για να συμπληρώσει: “Τον Αρη τον έχω πολύ ψηλά και θέλω να τον βλέπω σε μεγάλα παιχνίδια. Στην ζωή βέβαια πάντα τυχαίνουν από αναποδιές, αλλά τον Αρη  τον έχω ψηλά και θέλω να τον δω στα μεγάλα σαλόνια όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από εκεί και πέρα, μακάρι να υπάρξει μια συνεργασία στο απώτερο μέλλον με την ομάδα που μεγάλωσα κι εύχομαι πραγματικά να ευοδωθεί όλο αυτό”.

To Top