ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατάθεση ψυχής από Super 3: “Οπαδοί του Άρη κρατήστε την ανθρωπιά και την φλόγα από το οπαδιλίκι αναμμένη”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3:

«Ένας μήνας ήδη σε καραντίνα. Ο χρόνος μοιάζει σαν να έχει σταματήσει για το μεγαλύτερο κομμάτι της ανθρωπότητας, η ζωή είναι στο pause και μαζί της σταμάτησε και η μπάλα. Κανείς δε ξέρει για πόσο ακόμα ο κόσμος θα αντέξει την κλεισούρα, το τσακισμένο σύστημα υγείας που περιμένει ένα τσακ για να καταρρεύσει, την ανεργία, τη φτώχεια, τους μπάτσους που νομίζουν ότι οι δικές μας πόλεις τους ανήκουν και φροντίζουν να πουλάν τρέλα σε όποιον αδύναμο δουν να κυκλοφορεί στους δρόμους για να πάρει μια ανάσα ή ακόμα γιατί δεν έχει σπίτι να μείνει, όπως τους άστεγους και τους χρήστες.

Ένας μήνας ήδη σε καραντίνα. Κανείς δε ξέρει πόσο (πιο) άσχημα μπορεί να γίνουν τα πράγματα τα επόμενα χρόνια και αφότου περάσει και η φάση με τον κορονοϊό. Κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμα θα αντέχουμε να την πληρώνουμε εμείς που δεν μας αφήνουν να βλέπουμε δικούς μας ανθρώπους ή που δεν έχουμε πλέον τρόπο για να βγάλουμε τα προς το ζην και όλα αυτά για να μην βάλει το κράτος το χέρι στην τσέπη και φτιάξει καμιά μονάδα εντατικής θεραπείας ή προσλάβει κανά γιατρό. Αλλά είπαμε αυτά που προχωράν αυτή την περίοδο είναι οι νέες μπίζνες με καναλάρχες, εφοπλιστές, μαφιόζους και κάτι ανακαινίσεις γηπέδων σε παραχωρημένες εκτάσεις από το δημόσιο για να γεμίσουν οι τσέπες ρούβλια.

Ένας μήνας ήδη σε καραντίνα. Οπαδοί από όλο τον κόσμο, δίνουν το δικό τους στίγμα. Στηρίζουν δομές αλληλεγγύης, τους εργαζομένους στην πρώτη γραμμή (γιατρούς, νοσηλευτές, πακετάδες, αποθηκάριους) αλλά και όσους είναι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση (ηλικιωμένους, ανθρώπους με προβλήματα υγείας, άνεργους, άστεγους, φυλακισμένους, πρόσφυγες, χρήστες). Άλλωστε τέτοιοι είμαστε και εμείς. Οπαδοί από όλο τον κόσμο δείχνουν και πάλι το ότι το να είσαι οπαδός είναι πολλά παραπάνω από μία Κυριακή στο γήπεδο, είναι ένας ακόμα τρόπος να μείνεις άνθρωπος όταν όλα γύρω σου μετριούνται με λεφτά.

Είναι πολλά ακόμα που θέλουμε να πούμε αλλά δε θα το ξεχειλώσουμε. Μέσα στο αδιέξοδο που βιώνει ο πλανήτης ολόκληρος, εμείς λέμε σε όλους τους οπαδούς του ΑΡΗ να κρατήσουν την ανθρωπιά τους, να νοιαστούν για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, να κρατήσουν τη φλόγα του συλλόγου αναμμένη, το οπαδιλίκι ατόφιο, ώσπου στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε, ώσπου τα χέρια να περάσουμε στους ώμους. Σε ένα πέταλο, σε ένα σύνδεσμο, στη γηπεδάρα μας που μας έχει λείψει όσο τίποτα.

Ως τότε ανεβάζουμε διαδικτυακά και ελεύθερα για όλους τα 2 πρώτα τεύχη του περιοδικού και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και ένα έξτρα τεύχος, πάλι ελεύθερο στο διαδίκτυο που θα αφορά τη φάση με τον ιό από οπαδική σκοπιά, με ιστορίες δικές μας αλλά κι από άλλες χώρες της Ευρώπης, ελπίζοντας από τον επόμενο μήνα τα πράγματα να έχουν επιστρέψει σε ένα καλύτερο επίπεδο για τις ζωές μας, για την καψούρα μας.

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΑΡΗΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – SUPER – 3»

To Top