ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κατάμεστο το Παλέ και με Λαύριο!

Οι δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα έχουν δώσει βαθιά ανάσα βαθμολογικά στον Άρη και έχουν δημιουργήσει ικανοποίηση στον κόσμο που επιτέλους είδε αντίδραση, είδε προσπάθεια και αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε ένα κατάμεστο Παλέ και με το Λαύριο!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ΚΑΕ επιχειρεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, θέλοντας να βοηθήσει από την πλευρά της το αγωνιστικό τμήμα στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει οριστικά τις περιπέτειες.

Τα εισιτήρια με το Λαύριο ξεκινούν από 5 ευρώ (στο πέταλο) και στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ η ΚΑΕ ανακοίνωσε χθες και πακέτο εισιτηρίων για τους αγώνες του β’ γύρου του πρωταθλήματος, με μειωμένες τιμές για όσους προμηθευτούν μέσα στον μήνα Ιανουάριο.

Υπάρχει ικανοποίηση στον κόσμο από την προσπάθεια της ομάδας τις πρώτες βδομάδες του 2019 και τις δύο νίκες, επί του Ηφαίστου και του Ρεθύμνου, και αυτό εκτιμούν οι άνθρωποι του Άρη πως θα έχει αντίχτυπο στην προσέλευση, στο παιχνίδι με το Λαύριο, που είναι επίσης κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι εφόσον κερδίσουν θα έχουν δύο νίκες επί του Λαυρίου, θα φτάσουν τις πέντε στο πρωτάθλημα και θα έχουν κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για να βγάλουν από την καθημερινότητά τους το άγχος για την αποφυγή των περιπετειών, που ήταν υπαρκτό όσο ποτέ άλλοτε μετά την ήττα από την Κύμη στα τέλη του 2018.

To Top