Κατάρρευση στη Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες ζητάνε την άμεση απόλυση του Τεν Χαχ

Η φιγούρα του προπονητή Έρικ Τεν Χαχ συζητείται περισσότερο από ποτέ στο «Ολντ Τράφορντ» μετά την ήττα με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Η «Mail Sport» κάνει λόγο για «κατάρρευση στα αποδυτήρια» των «κόκκινων διαβόλων» και αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελπίζουν ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα απολυθεί στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι νέοι συνιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απρόθυμοι, προς το παρόν, να πάρουν μια βιαστική απόφαση για το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ και ότι 54χρονος προπονητής θα συνεχίσει να είναι στα ηνία του αγγλικού συλλόγου για τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της Premier League και τον τελικό του το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τεν Χαχ προσπαθεί να κρατήσει τη θέση κατηγορώντας τους παίκτες του λέγοντας ότι «έκαναν μεγάλα λάθη, μη ακολουθώντας το σχέδιο, το σενάριο και τους κανόνες που έχουμε», και ενώ ο ιδιοκτήτης Τζιμ Ράτκλιφ, ο αθλητικός διευθυντής Ντέιβ Μπρέιλσφορντ και ο νέος τεχνικός διευθυντής Τζέισον Γιλκόξ διατηρούν μια συντηρητική στάση δεδομένης της έλλειψης εναλλακτικών λύσεων στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Σε περίπτωση που η κρίση επιδεινωθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» εξετάζουν την επιλογή του Στιβ ΜακΚλάρεν ως πιθανό προσωρινό αντικαταστάτη του Έρικ τεν Χαχ.

To Top