Κατά τα άλλα είναι… «εχθροί»

Ήθελαν να… κρυφθούν και δεν μπορούσαν. Η πρώτη, ίσως και μοναδική ΠΑΕ, που έσπευσε να στείλει συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη μέσα στην Αγγλία επί της Τότεναμ ήταν αυτή του Παναθηναϊκού. Fair play θα πει κάποιος… Αρκεί να ζει σε άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα, όπου ο καθένας γνωρίζει τον άλλο σαν κάλπιικη δεκάρα.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Παναθηναϊκός έχει ένα βουνό από προβλήματα, μεγάλα διοικητικά θέματα ανοιχτά, ο Δημήτρης Γόντικας, τα έβαλε όλα στην άκρη και βρήκε τον χρόνο να σπεύσει να δώσει συγχαρητήρια… Πρώτος, πρώτος και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση. Λες και… χάθηκαν τα τηλέφωνα! Άλλωστε, για… “εχθροί” οι δυο σύλλογοι, δεν πρέπει να έχουν μεγάλες διαφορές. 

Με επιστολή που έστειλαν μέσα στην καλή χαρά, οι “πράσινοι”, συγχαίρουν τους… αντιπάλους τους και (στα λόγια) «εχθρούς» του κατεστημένου (εδώ γελάνε) για τη νίκη τους στο Λονδίνο. 

Ούτε τα προσχήματα… Βέβαια, αυτά δεν τα κράτησαν με τις… περήφανες πωλήσεις τύπου Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλου, Μελίσση (αυτός κι αν πουλήθηκε… κοψοχρονιά, με ποσό ρεκόρ), αλλά και τις ευσπλαχνικές χορηγίες στη φανέλα της ομάδας.

To Top