Κατά 29,4% πιο γεμάτο το Παλέ σε σχέση με πέρσι!

Αύξηση 29,4% παρουσιάζει ο μπασκετικός Άρης στα εισιτήριά του τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αυτό είναι μία μικρή απόδειξη ότι ο κόσμος αρχίζει να επιστρέφει στο Αλεξάνδρειο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΣΑΚΕ, οι κίτρινοι έχουν κόψει φέτος 19.431 εισιτήρια στους πρώτους 10 αγώνες τους, επί της ουσίας ωστόσο είναι σε οχτώ (8) αγώνες, καθώς οι δύο ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει ότι φέτος κατά μέσο όρο τους εντός έδρας αγώνες του Άρη παρακολουθούν 2.428 φίλαθλοι, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 29,4% σε σχέση με την περσινή περίοδο και κατά 78% σε σχέση με την προπέρσινη περίοδο!

Στις ίδιες αγωνιστικές (10) οι κίτρινοι είχαν κόψει πέρσι 16.879 εισιτήρια, έχοντας έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και την περίοδο 2012-13 είχαν κόψει 13.616 εισιτήρια σε 10 αγώνες (1.361 μέσο όρο).

Αν αναλογιστεί κανείς ότι στα τρία επόμενα παιχνίδια ο Άρης φιλοξενεί τον Πανιώνιο που μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος αλλά παραμένει “εμπορικός” αντίπαλος (υπάρχει και η προσφορά για εισιτήριο μισοτιμής σε όσους πήγαν με Κόροιβο), τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αντιλαμβάνεται ότι ο μέσος όρος και το σύνολο θα αυξηθούν κατακόρυφα.

To Top