ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Κατά 99% είμαστε στη Football League»

Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας την φετινή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα. Τόνισε ότι το πρωτάθλημα είναι κατά 99% έχει εξασφαλιστεί η άνοδος και πως πλέον στόχος της ομάδας είναι να αρχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά είπε ο Ν’ Λουντουλού στον ArenaFM 89.4:

«Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ότι πέρυσι, έχουμε πολύ καλή τακτική, παίζουμε πολύ καλά και αυτό χαροποιεί και εμάς του ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους μας».

Για το αν μετράει το αποτέλεσμα στα παιχνίδια που ο Άρης δεν αποδίδει τόσο καλά: «Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι οι τρεις βαθμοί, καμία ομάδα δεν μπορεί να παίζει καλά σε όλα τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό το ότι ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά, παίρνουμε την νίκη».

Για το αν πιστεύει ότι έχει τελειώσει το θέμα της ανόδου: «Κατά 99% θεωρώ ότι είμαστε ήδη στη Football League, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο αυτό, πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο για να χαροποιούμε και τους φιλάθλους μας».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τις δικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Άρη: «Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, πάντα θέλω περισσότερα. Προπονούμαι πάρα πολύ σκληρά και αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τον κόσμο είναι ότι θα δώσω πολλά περισσότερα στην ομάδα. Έχουμε φέτος ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με αποτέλεσμα να έχουμε και πάρα πολλές εναλλακτικές λύσεις».

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Έχουμε αποκτήσει μια ψυχολογία η οποία μας βοηθάει πολύ να φτάνουμε στην νίκη αλλά το σημαντικότερο είναι ότι φέτος είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο ποδόσφαιρο και δεν έχουμε κανένα είδος άλλο πρόβλημα. Αυτή είναι η βασική διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Το πρωτάθλημα δε νομίζω ότι έχει και μεγάλες διαφορές. Όλοι όσοι παίζουν με τον Άρη δίνουν το 120% των δυνατοτήτων τους οπότε οι δυσκολίες είναι μεγάλες σε όλα τα παιχνίδια. Το καλό είναι ότι ο κόσμος μας στηρίζει και μακριά από την έδρα μας, κάτι που μας δίνει μεγάλη δύναμη».

Για την εξαιρετική συνεργασία του με τον Πόι και τον Καπνίδη: «Μπορεί να άλλαξε σχεδόν όλη η ομάδα αλλά μείναμε στην επιθετική γραμμή, εγώ, ο Πόι και ο Καπνίδης και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να βρεθούμε πιο εύκολα. Φαίνεται πάντως ότι όλη η ομάδα δεν θα αργήσει να βρει την ομοιγένεια της».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Ο κούτς ξέρει τι μπορεί να αποδώσει ο καθένας από μας, είναι πολύ καλός προπονητής και έχει πολύ καλή επικοινωνία με τους παίκτες μέσα στην ομάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είμαι περήφανος που παίζω σε μια ομάδα σαν τον Άρη. Έχουμε φανταστικό κόσμο που μας βοηθάει παντού και στηρίζει την ομάδα ακόμα και σε δύσκολες στιγμές».

To Top