Κατέβασε το… φάντασμά του, το πλήρωσε με αυτοκτονία: 1-0 (video)

Ο Άρης έμεινε στα… λόγια, ξέχασε την εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και αφού έστειλε το… φάντασμά του στην Τρίπολη γνώρισε νέα ήττα με σκορ 1-0 από τον Αστέρα. Το σκοτσέζικο ντους συνεχίστηκε στην 13η αγωνιστική, ο κακός Άρης αυτοκτόνησε και γνώρισε ήττα-μαχαιριά από τον… πρώην Σάκη Τσιώλη, η οποία τον κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία, προκαλώντας την πικρία στον κόσμο του. Τον μόνο… διακριθέντα στη μάχη της Τρίπολης.

Σολτάνι στην ενδεκάδα

Με μια αλλαγή ξεκίνησε η ενδεκάδα του Άρη συγκριτικά με το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού ο Μίχαλ Πρόμπιερζ επέλεξε τον Σολτάνι αντί του Γιάκομπ, ως παρτενέρ του Τσέζαρεκ στην επίθεση.

Ο Άρης είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα, μόλις στο 6’ χάθηκε καλή ευκαιρία με τους Σολτάνι, Τσέζαρεκ και στο 8’ ο Θάνος ανέκοψε με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ την επίθεση του Άρη, μετά από εναέρια διεκδίκηση του Τσέζαρεκ μέσα στην περιοχή. Στην συνέχεια ο Ουμπίντες σκόραρε με μονοκόμματο βολέ, αλλά η φάση είχε ήδη σταματήσει!

Πάτησαν… φρένο

Στη συνέχεια, όμως, οι κίτρινοι για ανεξήγητο λόγο, «πάτησαν φρένο» και σε όλο το πρώτο μέρος έδειξαν τις… παιδικές ασθένειες, οι οποίες στοίχισαν πολλά φέτος.

Αμυντική αδράνεια και 1-0

Πολλά λάθη, έλλειψη πάθους και καθαρού μυαλού, αμυντικά κενά. Τα τελευταία πλήρωσε στο 31’ του αγώνα. Ο Ουσέρο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0), εκμεταλλευόμενος την αμυντική ολιγωρία του Άρη, έπειτα από σέντρα του Μπρέσκα από τα δεξιά.

Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει στο επόμενο λεπτό, αλλά Ουμπίντες και Σανκαρέ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Αλλαγές, αλλά…

Στο δεύτερο ημίχρονο, με δυο αλλαγές, ο Πρόμπιερζ προσπάθησε να δώσει επιθετική ισχύ στους κίτρινους, ρίχνοντας στη μάχη τους Γιάκομπ και Νέτο, στη θέση των Παπαστεριανού και Γιαννιώτα. Ο Πολωνός αναπροσάρμοσε το αγωνιστικό του πλάνο, με τον Νέτο στο δεξιό άκρο της άμυνας (για πρώτη φορά μετά από μήνες), έχοντας μπροστά του τον Ουμπίντες. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής πήγε ο Σολτάνι, ενώ ο Γιάκομπ συνέθεσε το επιθετικό δίδυμο, στο πλευρό του Τσέζαρεκ.

Υπεροχή χωρίς ουσία

Παρόλα αυτά, οι κίτρινοι είχαν μεν την υπεροχή, ο Αστέρας προτίμησε έναν πιο παθητικό ρόλο, περιμένοντας τους κίτρινους στο μισό γήπεδο, αλλά η μη ορθολογική ανάπτυξη δεν έδωσε ουσία και αποτελεσματικότητα.

«Γεμίσματα»

Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Άρη προτίμησαν να «γεμίζουν» την επίθεση με μακριές μπαλιές σημαδεύοντας τους Γιάκομπ και Τσέζαρεκ χωρίς αποτέλεσμα τελικά.

Το… φάντασμα

Αγνώριστος ο Άρης στην Τρίπολη, «έστειλε» το… φάντασμά του στην Τρίπολη. Πολλά λάθη, έλλειψη αγωνιστικού πλάνου, καμία σχέση με την ομάδα που… πάτησε τον Παναθηναϊκό μια βδομάδα πριν. Δύσκολα να βρεθεί διακριθέντας από το… ναυάγιο των κίτρινων. Κακοί Σολτάνι και Μίσελ…

Λάθος η ακύρωση του γκολ του Ουμπίντες από τον Θάνο, ο οποίος δεν απέφυγε τα λάθη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Πιπίνης, Χουανίτο, Χούλι, Ουσέρο, Πουλίδο, Ροζέριο Μάρτινς (46’ Αρσενίεβιτς), Μπρέσκα (82’ Αλβάρες), Περόνε.
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Παπαστεριανός (46’ Νέτο), Ντίκο, Σανκαρέ (56’ Λαζαρίδης), Μίσελ, Φατί, Τόχα, Γιαννιώτας (46’ Γιαννιώτας), Ουμπίντες, Σολτάνι, Τσέζαρεκ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:
{youtube}rS4nBPUKzrM|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

To Top