Κατέθεσε μήνυση ο Μπαένα για την επίθεση που δέχτηκε στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα, υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία, καθώς φέρεται να δέχτηκε επίθεση μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 21χρονος, Μπαένα, ήταν καθ’ οδόν προς το λεωφορείο της ομάδας μετά το ματς, όπως είχε αναφέρει την Κυριακή το «κίτρινο υποβρύχιο». Στην ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ δεν αναφέρεται κάτι για την ταυτοποίηση του δράστη.

«Η Βιγιαρεάλ απορρίπτει οποιαδήποτε πράξη βίας και πιστεύει ακράδαντα στην εκδοχή των γεγονότων όπως είπε ο παίκτης και θα τον στηρίξει σε όλη τη διαδικασία», αναφέρεται στην ακαοίνωση. Ο Ισπανός διεθνής με την U21, ο οποίος προήλθε από την ακαδημία της Βιγιαρεάλ, έχει πετύχει 10 γκολ σε 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις της τρέχουσας σεζόν.

«Πολύ χαρούμενος με την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας σε ένα γήπεδο όπως το Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος για την επίθεση που δέχτηκα μετά τον αγώνα», έγραψε ο Μπαένα στο Instagram.

To Top