Κατέθεσε προσφυγή ο Στεφανίδης-Απίστευτες καταγγελίες του παίκτη εις βάρος του Πλεξίδα!

Την επιθυμία του να αποτελέσει παρελθόν από την Λάρισα απέδειξε έμπρακτα κι επίσημα ο Νέστορας Στεφανίδης, το όνομα του οποίου έπαιξε δυνατά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη το τελευταίο διάστημα.

Ο 30χρονος επιθετικός αφού αρχικά “υποβιβάστηκε” στην Κ20 μαζί με τον Χρήστο Αθανασόπουλο, απόφαση της διοίκησης των “βυσσινί”, πλέον κατέθεσαν προσφυγή με την οποία ζητούν την ελευθέρας τους από τον σύλλογο της Θεσσαλίας, προχωρώντας μάλιστα και σε απίστευτες καταγγελίες!

Οι δύο ποδοσφαιριστές, εκτός από τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους, επικαλούνται μείωση της προσωπικότητας, παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και πλαστογραφία. Οι παίκτες καταγγέλλουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», λειτουργία καμερών ακόμη και εντός των αποδυτηρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα (με απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα), ενώ υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας έφτασε σε σημείο να χορηγήσει άδεια σε παίκτες χρησιμοποιώντας ως έγγραφο χαρτί… υγείας, για προφανείς λόγους υποτίμησης και απαξίωσης.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως το αφεντικό των «βυσσινί» πλαστογράφησε την υπογραφή τους καταθέτοντας διαφορετικά συμβόλαια από αυτά που είχαν υπογράψει. Επιπλέον, χρεώνεται στον Πλεξιδα ότι δεν έχει κολλήσει ένσημα τους δύο τελευταίους μήνες και πως δεν έχει πληρώσει διάφορες συμφωνημένες παροχές, όπως έξοδα ενοικίου, αυτοκινήτου και διατροφής.

To Top