ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατέθεσε πρόταση για Μαντσίνι ο Άρης και περιμένει…

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επανήλθε στο προσκήνιο για τον Άρη με τους “κιτρινόμαυρους” να περιμένουν την απάντηση της Μπορντό αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι προτάσεις έχουν κατατεθεί από πλευράς Άρη. Τόσο προς τον γαλλικό σύλλογο για την αγορά των δικαιωμάτων του, όσο και προς τον ίδιο τον παίκτη, για το συμβόλαιό του.

Στην Αλκμήνης ελπίζουν πως τα επόμενα 24ωρα θα έχει τελειώσει οριστικά το θέμα, θα έχουν απαντήσεις και θα ξέρουν αν θα έχουν ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσής τους με τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο πρώτος στόχος ήταν αναμφίβολα ο Ματέο Γκαρσία, όμως η εμπλοκή του Ερυθρού Αστέρα αλλά και του Ολυμπιακού έχουν δημιουργήσει μία κατάσταση που μόνο ευνοϊκή δεν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή για επιστροφή του Αργεντινού στη Θεσσαλονίκη.

Επομένως κι επειδή η επιθυμία για ενίσχυση στις πτέρυγες ήταν δεδομένη ο Άρης επανέφερε το θέμα Μαντσίνι που είχε απασχολήσει και στις αρχές του καλοκαιριού.

Τότε ο γαλλικός σύλλογος ήθελε ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ για να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή, με τις απαιτήσεις τους να κρίνονται υπερβολικές από πλευράς Άρη.

Για ευνόητους λόγους, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει το ποσό που δίνουν οι “κιτρινόμαυροι” στον γαλλικό σύλλογο και στον ίδιο τον 22χρονο εξτρέμ από την Αργεντινή…

To Top