ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατέθεσε την πρότασή του για Μαντσίνι και περιμένει ο Άρης…

Στάση αναμονής τηρεί ο Άρης, που περιμένει τα επόμενα 24ωρα την οριστική απάντηση της Μπορντό στην πρόταση που κατέθεσε για την αγορά των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά από τις συζητήσεις με τον Μίλαν Γέφτοβιτς που “κόλλησαν”, μετά το φλερτ με τον Ρομέν Φιλιποτό κατέληξαν στον 23χρονο Ντάνιελ Μαντσίνι και ήδη όπως προκύπτει και από την Γαλλία έχουν καταθέσει πρόταση αγοράς του παίκτη από την Μπορντό, την απάντηση της οποίας περιμένουν.

Ατού στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο Αργεντινός επιθετικός είναι θετικός στο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, μια και ο Άρης έχει βρει σημείο επαφής σε ότι αφορά το οικονομικό, θεωρώντας ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πτέρυγες της επίθεσης (ο Φιλιποτό σε αντίθεση αγωνίζεται μόνο στην αριστερή πλευρά) και απομένει το “ναι” της Γαλλικής ομάδας.

Καθημερινά τα δημοσιεύματα στον Τύπο της Γαλλίας καταγράφουν… προβάδισμα στον Άρη, τη στιγμή που υπήρχαν ή υπάρχου, προτάσεις από μια Γαλλική ομάδα και μια από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Άλλωστε, ο παίκτης δεν δεν θα πάρει άλλη ευκαιρία στους “Γιρονδίνους”. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στην Γαλλία, το όνομά του είναι στην “μαύρη λίστα” των αποχωρήσεων γι αυτό το καλοκαίρι.

Η Μπορντό τον έφερε στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2017, ξοδεύοντας περίπου 1.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Νιούελς Ολντ Μπόις της Αργεντινής.

Toν έδωσε δανεικό σε Τουρ και Οσέρ, καθώς κανείς από την Μπορντό δεν του εμπιστεύτηκε κάποια θέση στο ρόστερ της ομάδας, παρότι είχε γεμάτες χρονιές με τις δύο ομάδες που έπαιξε με δανεισμό στην Γαλλία.

Στόχος των Γάλλων, είναι να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν από τον ποδοσφαιριστή, καθώς θεωρείται αδύνατο να πάρουν πίσω όσα έδωσαν για να τον αποκτήσουν.

Αντιθέτως, ίσως βγουν κερδισμένοι μελλοντικά, από το ποσοστό μεταπώλησης που δίνει ο Άρης προκειμένου να δελεάσει ακόμα περισσότερο την Μπορντό για να τον παραχωρήσει. Στους “κιτρινόμαυρους” θα έχει και τον χρόνο που θέλει για να αγωνιστεί, αλλά και την προβολή για μία ενδεχόμενη μελλοντική μεταγραφή, με την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

To Top