ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατέθεσε φάκελο ο Ηρακλής με… 13 ανοιχτές υποθέσεις και χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Κατατέθηκε από τον Σπύρο Παπαθανασάκη ο φάκελος της ΠΑΕ Ηρακλής για την αδειοδότηση στην Αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, αν και τα πράγματα είναι σκούρα στη συγκεκριμένη υπόθεση, την ώρα που υπάρχουν τα σενάρια για “παράθυρο ανόδου” και στην 3η ομάδα της Football League (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή… πείστηκε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας (03/03) να προβεί σε αυτήν την κίνηση, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6 και ενώ θεωρούσε περιττό αρχικά να το πράξει, πιστεύοντας ότι πρόκειται για δώρον… άδωρον, καθώς οι πιθανότητες για να ανάψει «πράσινο φως» για τον Ηρακλή είναι ελάχιστες.

Μπορεί ο φάκελος να κατατέθηκε, αλλά οι οικονομικές εκκρεμότητες του συλλόγου ύψους 46.000 ευρώ δεν έχουν τακτοποιηθεί και ενώ η διορία εκπνέει στις 12 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής πρέπει να κινηθεί άμεσα για αν λύσει τις υποθέσεις των Μπουκουβάλα (32.000) και Λαδά (14.000), αλλιώς θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών (από τρεις για κάθε περίπτωση).

Όπως και στην περίπτωση Πουρτουλίδη, όμως, η διοίκηση θα έχει χρονικό περιθώριο κάποιων ημερών (πιθανότατα ως τις 12 του μήνα), προκειμένου να βρει τα λεφτά και να πάρει πίσω τους βαθμούς…

Το θέμα, είναι, ωστόσο, ότι… δεν είναι μόνο αυτά! Ο Ηρακλής έχει «ανοιχτές» 13 υποθέσεις(!) και χρειάζεται άμεσα 300-400 χιλιάδες ευρώ, για να τις κλείσει. Ενδεικτικά, μόνο σε ΙΚΑ και εφορία χρωστάει, περίπου, 120 χιλιάδες ευρώ!

To Top