ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατέληξε σε Κότσαρη ο Άρης, οι σκέψεις για τον Έμαν…

Την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα δρομολογεί ο Άρης, καθώς όλα δείχνουν πως οι “κιτρινόμαυροι” θα προχωρήσουν την περίπτωση του Κώστα Κότσαρη.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Ο 24χρονος τερματοφύλακας είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές για τον “άσο”, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν καταλήξει σε αυτόν.

Πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ο Άρης ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και πλέον η περίπτωσή του μπαίνει στην τελική ευθεία.

Από εκεί και πέρα, ξεκαθαρίζει το τοπίο και με τον Φάμπιαν Έμαν. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας, είναι οι Κότσαρης και Έμαν, να διεκδικήσουν μία θέση πίσω από τον Χουλιάν Κουέστα. Ο Αυστριακός είναι στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός δεν είναι και τόσο εύκολο, αυτή την περίοδο.

Μάλιστα, υπάρχει η πεποίθηση, πως η συνύπαρξη των δύο θα τους βοηθήσει σημαντικά ως προς την βελτίωσή τους, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός για την θέση πίσω από τον Ισπανό γκολκίπερ.

Όσον αφορά τον νεαρό, Κώστα Κυριαζή, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 17 ετών, έχει στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν ικανοποιήσει τους ιθύνοντες του Άρη και αναμένεται να είναι ο 4ος της… παρέας των γκολκίπερ.

 

To Top