Κατέληξε στην 11αδα ο Καλαϊτζίδης που ποντάρει στην… εμπειρία!

Μία θέση παρέμενε “ανοιχτή” όσον αφορά τον καταρτισμό της αυριανής ενδεκάδας και ήταν αυτή του τερματοφύλακα με τους Καρατζιοβαλή και Μπαϊμάκη να έχουν τον πρώτο λόγο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ στη σημερινή πρωινή προπόνηση ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα έπαιρνε την τελική του απόφαση, όπως κι έγινε. Στην αρχική ενδεκάδα επιστρέφει μετά την τιμωρία (αποβολή στον αγώνα με τον Καμπανιακό) ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες παραστάσεις στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

Από εκεί και πέρα είναι εμφανής η διάθεση του 57χρονου τεχνικού να χρησιμοποιήσει όλα τα τελευταία νέα αποκτήματα των “κίτρινων”, καθώς ποντάρει στην δεδομένη εμπειρία τους. Το ντεμπούτο τους με τα “κίτρινα” θα πραγματοποιήσουν οι Προβατίδης, Παπαδόπουλος και Πόι.

Έτσι θα παραταχθεί ο Άρης…

Η αμυντική τετράδα παραμένει σταθερή με τους Γκόλια και Φερνάντες να συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο και τους Ψυχογιό (δεξιά) και Λιόλιο (αριστερά) να τους πλαισιώνουν. Στα χαφ μονιμοποιείται ο Δημήτρης Σουνάς που θα έχει ως παρτενέρ τον Ηλία Προβατίδη.

Στα αριστερά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Παπαδόπουλος και στα δεξιά ο Σταυρόπουλος και στην κορυφή δίπλα στον Μάουρο Πόι θα σταθεί ο Άντι Ρένια.

To Top