Κατέπεσαν οι εγγυητικές ΠΑΕ και ΚΑΕ για Φατί και Χατζηβρέττα

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν τα νέα από την Αθήνα μια μέρα μετά την εκδίκαση από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ της προσφυγής του Ρικάρντο Φατί, ο οποίος διεκδικεί τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος από τον Άρη. Η δικαίωση που ήρθε για τον Γάλλο στην διαμάχη του με τους κίτρινους είχε ως αποτέλεσμα την κατάπτωση της εγγυητικής! 

Παράλληλα, κατέπεσε και η εγγυητική της ΚΑΕ Άρης για τον Νίκο Χατζηβρέττα.

Συγκεκριμένα στην σημερινή της συνεδρίαση η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού (ΕΕΑ) αποφάσισε “την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών, των παρακάτω:

α) ΠΑΕ Άρη για οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή , Ρικάρντο Φατί.

β) ΠΑΕ Γ.Σ. Καλλιθέας για οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Κατσαρό.

γ) ΠΑΕ Αναγέννηση Επανωμής για οφειλή στον ποδοσφαιριστή, Αθανάσιο Δεμιρτζόγλου

δ) ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου για οφειλές στους Κωνσταντίνο και Ιωάννη Μαραβέλια.

ε) ΚΑΕ Άρη για οφειλή στον αθλητή, Νίκο Χατζηβρέττα

 

    • ·Απέρριψε την αίτηση του Δ. Λιάπη, για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, διότι απεδείχθη ότι, ο ποδοσφαιριστής έχει εξοφληθεί”.

Από την μεριά τους οι «κίτρινοι» έχουν επιδιώξει να έρθουν σε συμβιβασμό με τον Φατί (που σημειωτέον έχει συμφωνήσει και ανακοινωθεί από την Αζαξιό) ώστε να διακανονίσουν το ποσό που του οφείλεται από την περασμένη περίοδο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα: “Στην προκειμένη περίπτωση όμως το σημείο τριβής είναι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με το οποίο ο 26χρονος θα έπαιρνε ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ. Αφού απευθύνθηκε σε πολιτικό δικαστήριο και έλαβε διαταγή πληρωμής, παρέστη με αυτήν δια μέσου του νομικού του εκπροσώπου στην ΕΕΑ και πληρώθηκε μέρος του ποσού μέσω της εγγυητικής επιστολής που καταθέτουν οι ΠΑΕ κάθε καλοκαίρι στην επιτροπή”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που είχε απομείνει στην εγγυητική δεν ξεπερνάει τις 80.000 ευρώ και ήταν αυτό που εισέπραξε τελικά ο Φατί.

 

To Top