Κατέρρευσε ο αρχηγός της Λούτον λόγω καρδιακής προσβολής, διεκόπη οριστικά το ματς με την Μπόρνμουθ

Οριστική είναι η διακοπή στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και στη Λούτον, μετά την κατέρρευση στον αγωνιστικό χώρο του αρχηγού των φιλοξενούμενων, Τομ Λόκιερ, στο 65ο λεπτό.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν γύρω από τον 29χρονο Ουαλό αμυντικό, ενώ εκείνος δεχόταν ιατρική φροντίδα. Ο άτυχος παίκτης είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο σε αγώνα της Championship πριν από 7 μήνες, ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο του δόθηκε το «πράσινο φως» να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση.

Σήμερα, όμως, έπεσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η αναμέτρηση, η οποία μέχρι τότε ήταν ισόπαλη, 1-1. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθεις ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων μετά από αρκετή ώρα κι ενώ έγινε γνωστή η απόφαση για οριστική διακοπή του αγώνα, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και χειροκρότησαν τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες και περίμεναν υπομονετικά να μάθουν τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Λόκιερ.

Θετικά τα νέα για τον Τομ Λόκιερ, τον αρχηγό της Λούτον που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ!

Οι «hatters» επιβεβαίωσαν μεν πως ο παίκτης υπέστη καρδιακή ανακοπή, ωστόσο μετέφεραν την ενθαρρυντική πληροφορία πως είχε ήδη τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε με το φορείο, ενώ βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Φυσικά, ο Λόκιερ θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, καθώς ένα τέτοιας φύσης συμβάν σίγουρα πρέπει να διερευνηθεί ενδελεχώς, ειδικά εφόσον συνέβη για δεύτερη φορά σε μόλις 7 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός των Hatters υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ανταποκρινόταν τη στιγμή που τον πήραν με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά συνεργεία και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του δίπλα στο κρεβάτι του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή τους, την ανησυχία και τα αγαπημένα τους μηνύματα για τον Locks».

To Top