Κατίδης: «Είμαι πάντα έτοιμος για τον Αρη»

Για την εμπειρία που βίωσε στην Αγγλία, δοκιμαζόμενος από την Εβερτον, αλλά και για το ντέρμπι του Αρη με την ΑΕΚ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, o Γιώργος Κατίδης. Αποσπάσματα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη φιλοξενήσαμε την Πέμπτη.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

Για τη δοκιμή του στην Εβερτον: « Τα πράγματα εκεί ήταν πρωτόγνωρα για μένα, δεν τα φανταζόμουνα έτσι! Από οργάνωση είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με την Ελλάδα, οι ρυθμοί είναι εντελώς διαφορετικοί. Το κλίμα στις προπονήσεις ήταν πολύ ωραίο, ο καιρός είναι διαφορετικός. Σίγουρα για κάθε ποδοσφαιριστή, όταν φτάνει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα, το μυαλό του πηγαίνει στην ευκαιρία καριέρας που μπορεί να του παρουσιαστεί. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ, γιατί η Εβερτον είναι μια μεγάλη ομάδα σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, από τα αγαπημένα μου. Ευτυχώς η διοίκηση σε συνεργασία με τον μάνατζέρ μου, συμφώνησε να πάω και ήταν μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα».

Για την υποδοχή που έτυχε από τους ανθρώπους της Εβερτον: « Εκεί τα πράγματα είναι ίσα για όλους! Η συμπεριφορά όλων των ανθρώπων απέναντί μου, από τον προπονητή, τον κ. Μόγιες, μέχρι τους φροντιστές ήταν άψογη. Σε κοιτάνε ως ίσο προς ίσο! Δεν έχει καμιά διαφορά ο παίκτης που παίζει με αυτόν που ανήκει στις ακαδημίες. Το κλίμα είναι απίστευτο!».

Για τον Ντέϊβιντ Μόγιες: « Με τον κ. Μόγιες υπήρξε μια ολιγόλεπτη συζήτηση, γνωριστήκαμε, ήταν απλός απέναντί μου. Με ρώτησε σε ποια θέση μου αρέσει να παίζω, ποιο είναι το καλό μου πόδι, αν και νομίζω πως τα ήξερε. Από κει και μετά μίλησε με τον μάνατζέρ μου».

Διαφορές και ομοιότητες με την Ελλάδα; « Καμιά σχέση! Οι ρυθμοί είναι εντελώς διαφορετικοί. Σίγουρα βοηθάνε και τα γήπεδα στα οποία προπονούνται, ο καιρός και η ψυχολογία».

Οσο για το επόμενο βήμα; « Ότι υπάρξει θα το μάθετε, όταν το μάθω κι εγώ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι, θα περιμένουμε το καλοκαίρι και βλέπουμε. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μέσα σ΄ αυτές τις δυο ημέρες, έμαθα πράγματα, είμαι ευχαριστημένος μ΄ αυτό που έκανα και νομίζω θα το διαπιστώσετε κι εσείς. Τώρα το μυαλό μου είναι εδώ, στο παιχνίδι και πως θα το κερδίσουμε».

Για το εάν η εμπειρία στην Αγγλία θα τον βοηθήσει και στον Αρη: « Με τον προπονητή, τον κ. Μασάδο, έχω μια πολύ καλή συνεργασία η οποία ελπίζω να συνεχιστεί. Εγώ θα είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».

 
  Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

 

 

To Top