Καταβλήθηκε και το παράβολο και επίσημα ένσταση της Παναχαϊκής

Τη Μεγάλη Τρίτη 3/4 η έχουσα έννομο συμφέρον Παναχαϊκή έλαβε την απόφαση να καταθέσει καταγγελία κατά της Δόξας Δράμας για παράβαση του ΚΑΠ (αντικανονική συμμετοχή Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς ως 6ος ξένος στο ματς με τον Αρη) και την επομένη το πρωί (4/4) -την τελευταία μέρα της προθεσμίας- καταβλήθηκε και το παράβολο των 1.500 ευρώ, ώστε να προχωρήσει και τυπικά η διαδικασία.

Οι Αχαιοί άλλωστε και οι Δραμινοί είναι διεκδικητές της 3ης θέσης στη Football League που μπορεί να οδηγήσει και στη Super League, αν δεν αδειοδοτηθεί είτε κάποιος εκ των δύο πρώτων είτε κάποια ομάδα από την ανώτερη κατηγορία.

Χρήζει πάντως διευκρίνισης ότι η κίνηση της Παναχαϊκής δεν κατοχυρώνει τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Football League που έχουν έννομο συμφέρον. Όπως αναφέρει το FL News “γιατί αν η Παναχαϊκή έχει «κλειδώσει» την τρίτη θέση πριν εκδικαστεί η υπόθεση (και στην Ελλάδα οι υποθέσεις στην αθλητική Δικαιοσύνη ως γνωστόν χρονίζουν) είναι πιθανό να αποσύρει την καταγγελία της. Και σε αυτό το ενδεχόμενο η Δόξα δεν θα διατρέχει πλέον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών προς όφελος άλλων ομάδων που θα δικεδικούν την 4η θέση. Μία θέση που επίσης μπορεί να οδηγήσει σε άνοδο αν δεν έχουν αδειοδοτηθεί δύο ΠΑΕ είτε από την πρώτη δυάδα της Football League είτε από τη Super League.

Γι’ αυτό λοιπόν εξετάζουν το ενδεχόμενο καταγγελίας και άλλες ΠΑΕ που έχουν έννομο συμφέρον (Απόλλων Πόντου, ΑΟ Χανιά Κισσαμικός)”.

To Top