Καταγγέλλει επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από τον Καλαϊτζίδη!

Νέες αποκαλύψεις στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης σε ότι αφορά το θέμα που έθιξε για πρώτη φορά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σχετικά με τα “θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Τετάρτη σε βάρος 22χρονου”.

Το μέλος του γραφείου επικοινωνίας και Τύπου του Άρη (στο ποδοσφαιρικό τμήμα) Παναγιώτης Κυμπριχτσής μίλησε σε τεσσερις ραδιοφωνικούς σταθμούς, στον “Αρένα”, στο “Αθλητικό Μετρόπολις”, στο Focus 103,6, “Ράδιο Θεσσαλονίκη” (κατά σειρά) και υποστήριξε δημόσια σε ένα θέμα για το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει η δικαιοσύνη πια, ότι:

“Ο κύριος Καλαϊτζίδης μέσα στα γραφεία του Άρη, την Τετάρτη μετά τις 12 το μεσημέρι, με επιτέθηκε άνευ λόγου και αιτίας. Αρχικά προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει, αλλά απέφυγα το χτύπημά του και στη συνέχεια αφού είπε: ‘τώρα θα δεις’, τράβηξε αιχμηρό αντικείμενο, έναν αιχμηρό χαρτοκόπτη και κινήθηκε να με χτυπήσει στην κοιλιά. Ο φύλακας άγγελος μου με προστάτευσε και δεν τραυματίστηκα σοβαρά, παρά μόνο είχα αμυχές. Είμαι σοκαρισμένος”.

Σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι: “Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη, σαν να μην έγινε τίποτα. Προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ότι τα έκανε όλα γιατί δέχθηκε ένα sms την προηγουμένη για μια παλιά ανάρτηση μου στο facebook σύμφωνα με την οποία: ‘Οι μόνες ποδοσφαιρικές ομάδες στον πλανήτη που δεν έχουν καθαρόαιμο σέντερ φορ περιοχής, ειναι η Μπαρσελόνα και ο Άρης του Καλαιτζίδη! Οχι για να μην λέτε…’! “

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε το στέλεχος του Άρη στις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του, υπάρχουν μάρτυρες που είδαν το συμβάν και θα καταθέσουν σχετικά, έχει κάνει ήδη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου, το οποίο θα επιληφθεί του θέματος από δω και πέρα, ενώ εκκρεμεί η πρόθεσή του για κατάθεση μήνυσης. Παράλληλα υποστήριξε υπάρχει και ιατρική γνωμάτευση από το “Ιπποκράτειο”!

Στην ίδια συνέντευξη “παρών” τηλεφωνικά ήταν και ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος τόνισε οτι: “αποφασίσαμε να κρατήσουμε μυστικό το γεγονός για το καλό του Άρη…”

To Top