ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία προέδρου Βιγιαρεάλ: «Πήραν… δωράκια από τη Ρεάλ οι διαιτητές»

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει νικήτρια από την έδρα της Βιγιαρεάλ, με τους γηπεδούχους ωστόσο να… φωνάζουν για τη διαιτησία.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο «Μαδριγάλ» και χρειάστηκαν τα γκολ των Μπέιλ, Ρονάλντο και Μοράτα «γύρισαν» το παιχνίδι, πήραν το τρίποντο και είναι έναν βαθμό μπροστά από τη Μπαρτσελόνα, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό με τη Θέλτα το οποίο αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών).

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ωστόσο, ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγ, ξέσπασε εναντίον της διαιτησίας και, μάλιστα, κατήγγειλε ότι οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο έχοντας πάρει… δωράκια από τους ανθρώπους της Ρεάλ.

«Και ο Χιλ Μανθάνο και οι βοηθοί του αποχώρησαν έχοντας πάρει δώρα από τη Ρεάλ. Κρατούσαν σακούλες. Νομίζω ότι μετά από ένα πέναλτι που δόθηκε και δεν ήταν, δεν μπορούμε να μιλάμει για ανατροπή της Ρεάλ. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε και μπορεί να κρίνει ότι δεν υπήρχε πέναλτι. Το μόνο που ζητώ από τους διαιτητές είναι να σφυρίζουν όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο και το κριτήριό τους να είναι πάντα το ίδιο» ήταν τα λόγια του Ρόιγ, ο οποίος αναφέρθηκε στη φάση πο δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Σοριάνο.

To Top