Καταγγελίες για ξυλοδαρμό δυο οπαδών του ΠΑΟΚ από φίλους του… ΠΑΟΚ σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Θύματα ξυλοδαρμού κατήγγειλαν ότι έπεσαν δύο 19χρονοι τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2), κι ενώ βρίσκονταν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr οι δύο 19χρονοι ήταν στο λεωφορείο της γραμμής 72, που εκτελεί το δρομολόγιο ΙΚΕΑ – Μηχανιώνα. Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο 19χρονοι διαπληκτίστηκαν λεκτικά με ένα άλλο άτομο εντός του λεωφορείου και στη συνέχεια μία ομάδα νεαρών άρχισε να τους ξυλοκοπεί.

Οι νεαροί μεταφέρθηκαν με δικά τους μέσα τραυματισμένοι σε εφημερεύον νοσοκομείο. Προανάκριση για το επεισόδιο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ενώ τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν για την ώρα διευκρινιστεί.

Οι δύο 19χρονοι φίλοι, αφού είχαν παρακολουθήσει το ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που έγινε το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ το οποίο εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο της γραμμής 72. Το λεωφορείο ήταν γεμάτο κόσμο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα Voria.gr, η ομάδα των ατόμων που επιτέθηκε στους δύο νέους φέρονται να είναι επίσης οπαδοί του ΠΑΟΚ.

 

To Top