Καταγγελίες για παράνομο στοίχημα στη Θράκη και “στήσιμο” αγώνων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Σε σοβαρές καταγγελίες για “στήσιμο” αγώνων της Γ’ Εθνικής μέσω διαιτητών στον 1ο Όμιλο. “Είναι απαραίτητο οι ΑΡΧΕΣ να χτυπήσουν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην περιοχή μας από συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και την εμπλοκή αθλητικών παραγόντων-Διαχειριστών σε συνεργασία με συγκεκριμένους διαιτητές. Περιμένουμε με αγωνία…”.

Αυτό αναφέρει ένα από τα τελευταία δημοσιεύματα της εφημερίδας “Μαχητής” της Ξάνθης. Σύμφωνα με το thrakisports.gr: “Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά τις τελευταίες ημέρες που η συγκεκριμένη εφημερίδα προχωρά σε σχετική δημόσια καταγγελία, καλώντας μάλιστα τις δικαστικές αρχές να επέμβουν.

Κι ένα ερώτημα προς τις Εισαγγελικές αρχές… Παίζεται παράνομο στοίχημα στη Ξάνθη δια μέσω γνωστής εταιρεία παράνομων στοιχημάτων που αφορούν παιχνίδια της Γ’ Κατηγορίας ή όχι; Ποιοι αθλητικοί παράγοντες που ιδιαίτερες προσβάσεις στους διαιτητές, είναι διαχειριστές των συγκεκριμένων ιστοσελίδων;”, ανέφερε ανάλογο δημοσίευμα στο φύλλο της ίδιας εφημερίδας το περασμένο Σάββατο (31/1).

“ΝΑ ΠΑΤΑΧΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! Να παρέμβουν οι αρχές και η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού εγκλήματος, για την γνωστή ιστοσελίδα παράνομων στοιχημάτων και τους “διαχειριστές” αθλητικούς παράγοντες που όπως φημολογείται στήνουν “παιχνίδια” της Γ’ Εθνικής με διαιτητές στην περιοχή μας! Να αποκαλυφθούν οι ένοχοι….”, προσέθετε δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της ίδιας εφημερίδας, την Κυριακή (1/2).

Πιο πριν μέσα στην περασμένη εβδομάδα υπήρξαν και άλλα παρεμφερή δημοσιεύματα.

Τι προκύπτει από αυτά, εφόσον φυσικά ευσταθούν;

Πρώτον, ότι υπάρχει συγκεκριμένη και μάλιστα γνωστή ιστοσελίδα παράνομου στοιχήματος στην Ξάνθη, κατά συνέπεια όχι μία από τις νόμιμες που έχουν πάρει άδεια από το ελληνικό κράτος.

Δεύτερον, ότι διαχειριστές της συγκεκριμένης (παράνομης) ιστοσελίδας είναι αθλητικοί παράγοντες που μάλιστα φέρονται να έχουν ιδιαίτερες προσβάσεις στους διαιτητές.

Τρίτον, ότι οι συγκεκριμένοι αθλητικοί παράγοντες- διαχειριστές φημολογείται ότι “στήνουν παιχνίδια της Γ’ Εθνικής με διαιτητές στην περιοχή μας”.

Από αυτά τα δεδομένα, δεν προκύπτει αμφιβολία ότι οι καταγγελίες της εφημερίδας αφορούν τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αυτό δηλαδή που προκαλεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την συμμετοχή ιστορικών σωματείων όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Πανσερραϊκός, η Καβάλα, η Δόξα Δράμας, η Καστοριά κλπ, στις οποίες μετέχουν και οι δυο ομάδες του Έβρου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Έβρος Σουφλίου.

Και γεννάται το ερώτημα: Τι έχει κάνει ο εισαγγελέας υπό το βάρος τόσο σοβαρών καταγγελιών; Γιατί από τα δημοσιεύματα προκύπτει ευθέως ότι (προ)καλείται να παρέμβει – και ακόμα προφανέστερα γίνεται αντιληπτό ότι ο συντάκτης για να ζητά εισαγγελλκή παρέμβαση, θα έχει προφανώς και την διάθεση να καταθέσει τα στοιχεία του στις αρχές.

Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές (και επαναλαμβανόμενες) για να μείνουν στον αέρα…”

To Top