Καταγγελίες για τη δράση του παρασκηνίου σε βάρος του Άρη!

Ο Άρης αποδεικνύεται για μια φορά το θύμα του παρασκηνίου, με συγκεκριμένη καταγγελία που αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε παλαιότερη καταγγελία είχε σημειωθεί ότι οι δυο πρόεδροι ΠΑΕ στους οποίους έχουν αποδοθεί κακουργηματικές κατηγορίες, συνεννοούνται μεταξύ τους και συμφωνούν ο Σιδηρόπουλος να μην παίξει σε αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός τη σεζόν 2010-11, αλλά να χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι μεγάλης ομάδας με την χαρακτηριστική φράση: «Να τον κρατήσει τον Σιδηρόπουλο την άλλη εβδομάδα, για σένα…».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν πριν από λίγο “ο αγώνας που σφύριξε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, αφού πρώτα έμεινε εκτός ορισμών για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ήταν το ματς Αρης – Ολυμπιακός, στις 12 Φεβρουαρίου του 2011. Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με σκορ 1-2 από το Κλεάνθης Βικελίδης”, σε ένα παιχνίδι που ο Σιδηρόπουλος άφησε τους κίτρινους με πολλά παράπονα.

Θύμα, με άλλα λόγια ο Άρης, ο οποίος επέλεξε να λειτουργεί μακριά από τα σκοτεινά κέντρα του παρασκηνίου. Μια καταγγελία που δείχνει πολλά…

To Top