Καταγγελίες περί απολύσεων στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Ερασιτέχνης Άρης ενημέρωσε σήμερα το πρωί με σχετική ανακοίνωση πως θα επαναλειτουργήσουν το γυμναστήριο και το κολυμβητήριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ζητώντας συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Δεν πέρασε πολύ ώρα από την ανάρτηση του θέματος και έφτασαν στο PRESSARIS δύο «καταγγελίες» που αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος φέρεται να μίλησε για απολύσεις στους εργαζόμενους αν δεν επιστρέψουν στις θέσεις τους!

Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα όλα όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη. Στο άκουσμα της είδησης πριν από δύο μέρες ότι κλείνουν μέχρι νεωτέρας οι χώροι του «Aris Fitness and Sports» αντέδρασε άμεσα ο σύνδεσμος Super 3, ζητώντας την παραίτηση Παπαδόπουλου, ο οποίος «απάντησε» με ραδιοφωνικές δηλώσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν υπάρχει άλλος να διοικήσει τον ΑΣ, θα φύγει.

Σήμερα στο e-mail του PRESSARIS έφτασαν δύο επώνυμες «καταγγελίες» σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος φέρεται να είπε στους υπαλλήλους των συγκεκριμένων χώρων ότι θα βρει άλλους να βάλει στη θέση αυτών που δεν θέλουν να πάνε, γιατί είναι πολύ καιρό απλήρωτοι, κάποιοι έως και έναν χρόνο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά!

Το PRESSARIS όφειλε να μεταφέρει αυτές τις απόψεις για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

To Top