Καταγγελίες Σκόρδα στη Δημόσια Τηλεόραση για Μάνταλο, Γουργιώτη και το διάτρητο φύλλο αγώνα!

Ο Λάμπρος Σκόρδας φιλοξενήθηκε στην Δημόσια Τηλεόραση και την εκπομπή “Αθλητική Κυριακή” τονίζοντας την σφαγή που δέχτηκε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης, ενώ σχολίασε και το ελλιπές όσο και παράτυπο  φύλλο αγώνος που γράφτηκε από τον Μάνταλο μετά το τέλος του αγώνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: “Στη σημερινή αναμέτρηση αναμφίβολα οι MVP  ήταν οι Μάνταλος και Γουργιώτης. Ήταν αυτοί που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και στέρησαν τους παίχτες μας να διεκδικήσουν την νίκη. Είναι οξύμωρο από την θέση που είναι να κατοχυρώνει ένα άκυρο γκολ, που δεν το αντιλήφθηκαν ούτε οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά που ήταν στην φάση.”

 Ενώ συνέχισε: ” Ο διαιτητής έγραψε τρομερές ασάφειες στο φύλλο αγώνα. Δεν κατέγραψε ούτε τις ύβρεις που δέχτηκε, ενώ κατονόμασε πως του επιτέθηκε λεκτικά ο κ.Κούλογλου από τον πάγκο του, Άρη, που ο συγκεκριμένος ήταν στην Θεσσαλονίκη. Ήταν εκτός τόπου και χρόνου! Ο Μπακασέτας προσπάθησε να του καταθέσει μήνυση, γιατί τον έπιασε από το λαιμό και τον απώθησε βίαια,  κάτι που σημαίνει ότι θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, ωστόσο ο ίδιος φυγαδεύτηκε για να το γλιτώσει.”
Για το αν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ότι είναι απολυμένος από την Εθνική τράπεζα αλλά είχε σίγουρα δόλο, γιατί αν είσαι έντιμος δεν καταδικάζεις μία ομάδα να πέσει κατηγορία».

 Για την απόφαση να πάρει την ομάδα και να φύγει: “Ακόμα και τώρα θεωρώ ότι δεν πάει άλλο, και έπρεπε να πάρω την ομάδα και να φύγουμε. Έπρεπε να τους ξεφτιλήσουμε, αλλά σέβομαι του παίχτες του Άρη που είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια.”

 Για τις επόμενες κινήσεις: “Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού με του ιθύνοντες της Ελληνικής διαιτησίας στα γραφεία της ΚΕΔ. Εκεί περιμένω τις απαντήσεις τους. Ο Άρης δεν ομαδοποιείται, και ίσως αυτό να πληρώνει. Δεν βλέπετε πόσα στημένα αποτελέσματα υπάρχουν κάθε αγωνιστική και κανείς δεν κατηγορείται; Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει αδιάφορο για τον καθένα, με αυτα που συμβαίνουν.”

To Top