ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταγγελίες Ταουξίδη: “Άλλο μνημόνιο συμφωνήσαμε! Άκυρο αυτό που υπέγραψε μόνος του ο Οικονόμου”

Ο Χρήστος Ταουξίδης παίρνοντας τον λόγο προέβη σε σημαντικές καταγγελίες σχετικά με το μνημόνιο.

Αναλυτικά:

«Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ήμουν έστω και για 29 μέρες πρόεδρος στα 100 χρόνια του συλλόγου. Εσείς κ. Οικονόμου; Εγώ δεν θα υπέγραφα ποτέ αυτό το μνημόνιο που υπογράψατε. Χωρίς εξουσιοδότηση και πρακτικά υπέγραψε ο κ. Οικονόμου, μόνος του το μνημόνιο.Διαφώνησα στα άρθρα 6 που είχε 260.000 εγγυητική κι εδώ γράφτηκε 100.000 ευρώ. Ακόμα κι αν δεν ανεβαίνουμε δεσμεύουμε τον ΑΣ.

Δεν υπάρχει ούτε πρακτικό, ούτε εξουσιοδότηση στον κ.Οικονόμου, μόνος του υπέγραψε το μνημόνιο. Στις 18 του μηνός του υπέγραψε. Στις 24 παραιτήθηκα. Δεν ήξερα για αυτό το μνημόνιο. Αλλο έχω στα χέρια μου. Τα καταθέτω για να γραφτούν στα πρακτικά και τα δύο.

Για τις 29 μέρες που ήμουν πρόεδρος, παρακαλούσα τους παίκτες να μείνουν και ψάχναμε να βρούμε επενδυτή. Μόνος πήγα στα γραφεία και μάζευα τα χαρτιά του κ. Γαλανού. Για μένα αυτό το μνημόνιο δεν ισχύει, είναι άκυρο! Μας δεσμεύει στο εξής: Ακόμα κι αν δεν ανεβούμε, το ποσό πρέπει να δοθεί στον Άλεξ Κάλας, εκτός αν βρεθεί νέος επενδυτής. Ποιος επενδυτής θα ξεκινήσει με το να δώσει τα λεφτά;»

Σε ερώτηση για το αν το μνημόνιο που έχει υπογραφεί δεσμεύει τον Άρη: «Υπογράφτηκε ένα μνημόνιο συνεργασίας. Αν η ομάδα μείνει στη Γ΄Εθνική τα χρήματα του χάνονται. Αν ανέβει η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ, τότε υπάρχει ο όρος ότι θα επιστραφούν στον κ. Κάλας», τόνισε εκ νέου ο Τάσος Οικονόμου για να συνεχίσει σε ερώτηση για το που κοβόντουσαν τα τιμολόγια από τον κ. Κάλας:  «Τα τιμολόγια ο κ. Καλαϊτζίδης τα έκοβε αρχικά στον Ερασιτέχνη κι έπειτα στην προσωπική του εταιρία»

 

To Top