Καταγγελίες των νομικών για παράγοντες του Άρη και το άρθρο 99!

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται εναντίον παραγόντων του Άρη, αλλά και όλων όσοι προσβάλλουν παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ που έχουν συνδράμει τα μέγιστα για την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99 εξέδωσαν οι τρεις νομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, κ.κ. Αργυριάδης, Τσομίδης και Χριστοφορίδης.

Η ανακοίνωση: “Καταγγέλουμε την ανεύθυνη, παραπλανητική και υποβολιμιαία συμπεριφορά παραγόντων του Αρη, που στόχο έχει να εξυπηρετήσει ίδια συμφέροντα. Επίσης, καταγγέλουμε όλους αυτούς που εντύπως και ηλεκτρονικά προσβάλλουν παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Αρης, που έχουν δώσει το είναι τους για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Ανακοινώνουμε ότι το ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών και τους άλλους αρμόδιους υπουργούς κλείστηκε για την Παρασκευή στην Αθήνα, ύστερα από δική τους πρόσκληση. Ελπίζουμε η πολιτική ηγεσία, αντιλαμβανόμενη στο πλαίσιο της διαδικασίας εξυγίανσης όχι μόνο των ΠΑΕ, αλλά γενικότερα της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, ότι το δίκαιο αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99 θα γίνει δεκτό. Χωρίς αυτό να σημαίνει το μη καταλογισμό των ποινικών, οικονομικών, ηθικών ευθυνών, όσων έφεραν την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αυτή την οικτρή κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι ο Αρης θα υπαχθεί στο άρθρο 99. Όχι γιατί θα του χαριστεί κάτι, αλλά γιατί το δίκαιο και ο νόμος το επιβάλλουν”.

 

To Top