«Καταδικάζουμε ως αναληθές το δημοσίευμα…»

Επίσημη ανακοίνωση (http://www.meidiama.gr/f4-2014/live/) εξέδωσαν οι Συνδιοργανωτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων, Ελπίδα Αμπελοκήπων και Άρης, με αφορμή δημοσίευμα σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ γίνονταν λόγος για ακραία αντίδραση γονιών των αθλητριών των «κίτρινων», μετά από ήττα της ομάδας τους, που επιτέθηκαν με… σκουπιδοντενεκέδες!

Η σχετική ανακοίνωση: «Οι Συνδιοργανωτές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Volley 2013-΄14 θα ήθελαν να καταδικάσουν ως αναληθές δημοσίευμα σε μέσο ηλεκτρονικής ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο δήθεν γονείς του Άρη δημιούργησαν επεισόδιο εναντίον αθλητριών της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, ζητάμε την επίσημη και κατηγορηματική διάψευσή του από τους υπεύθυνους του μέσου ηλεκτρονικής ενημέρωσης».

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω δημοσίευμα του liberovolley11.blogspot.gr έκανε λόγο για το εξής: «Οι γονείς-οπαδοί του Άρη μη αντέχοντας την ήττα των κοριτσιών τους από τα κορίτσια της Ελπίδας “αγανακτησμένοι” πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου σκουπιδοντενεκέδες….. Ωραίο το επίπεδο αυτών που διδάσκουν φίλαθλη και αθλητική συμπεριφορά στα βλαστάρια τους … Να τους χαιρόμαστε! Η “συνέχεια” του ¨ρεπορτάζ πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρουν παραβρισκόμενοι στο γήπεδο θεωρούν πως έγιναν επεισόδια που δεν είχαν στόχο τα κορίτσια της Ελπίδας ,γιατί λένε ….πως τα δύο σωματεία είναι αδελφωμένα  ,αλλά γιατί οπαδοί του ΠΑΟΚ απο την “αετοφωλιά” της Πολίχνης πως μπήκαν στο γήπεδο και αφαίρεσαν σύμβολα του “Θεού” Αρη και πως για τον λόγο αυτό ξέσπασαν επεισόδια και ρίψεις σκουπιδοντενεκέδων…».

To Top