ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταθέτει αύριο την αίτηση αναψηλάφησης ο Άρης πιέζοντας για τη δικαίωση!

Αύριο, Παρασκευή, θα καταθέσει την αίτηση αναψηλάφησης ο Άρης με στόχο την τελική δικαίωση και την επιστροφή των έξι βαθμών.

Πέρα από τις ενέργειες του κόσμου της ομάδας με την μεγαλειώδη πορεία της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε ΕΠΟ (Γουδή), Βουλή, αλλά και Πάτρα (γέφυρα του Ρίο), οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με το νομικό τμήμα κινούνται για την αποκατάσταση της αδικίας.

Αύριο, λοιπόν, ο Άρης περιμένει να έχει στα χέρια του το σκεπτικό της σκανδαλώδους απόφασης και την ίδια μέρα θα κάνει ταυτόχρονα και στις δύο επιτροπές, τόσο στη Δεοντολογίας που δίκασε σε πρώτο βαθμό την υπόθεση, όσο και στην Εφέσεων την αίτηση αναψηλάφησης προσκομίζοντας νέα στοιχεία. Αυτό είναι το πρώτο και ουσιαστικό βήμα για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δικαίωσης για τους «κιτρινόμαυρους» πέρα από όλες τις άλλες ενέργειες που έχουν γίνει.

Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι σε ανοιχτή γραμμή με την κυβέρνηση για το θέμα του -6, ενώ και η θέση πολλών βουλευτών υπέρ του Άρη δείχνει ποια πρέπει να είναι η σωστή απόφαση.  Το “πρεσάρισμα” είναι συνεχές, γίνονται συγκεκριμένες κινήσεις τακτικής ώστε να υπάρχει θετική κατάληξη.

To Top