Καταθέτει… βελτιωμένη πρόταση η ΠΑΕ, ερωτηματικό ο Κόντης!

Η δημόσια τοποθέτηση του Φερνάντο Πλα και η διάθεση του να συνδράμει οικονομικά βοηθώντας τον Γιάννη Κόντη επιβεβαιώνει την βούληση του Ισπανού τραπεζίτη να εμπλακεί έμμεσα ή άμεσα με τα διοικητικά της κιτρινόμαυρης ομάδας.

 Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η συγκεκριμένη πρόταση έγινε προφορικά στη πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών και όπως ήταν φυσικό δεν έπεισε μια και δεν έγινε με σαφήνεια. Από κει και πέρα, έγινε γνωστό σε όλους (και μέσω ανακοίνωσης του φορέα), ότι όποιες προτάσεις προκύψουν θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως έως και την Παρασκευή.

 Η προϋπόθεση αυτή είναι βασική και άκρως σημαντική, προκειμένου να αποφασίσει το σώμα των μελών, για το αύριο για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Άρη.

 

Η παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη στην Αθήνα την Τρίτη είχε ως σκοπό να διευκρινιστούν οι παράμετροι που θα υπάρξουν δίχως τον Γιάννη Κόντη στο προσκήνιο.

 

Ο τελευταίος εμμένει στην παραίτηση του, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την πρόταση που έφερε στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ μέσω του Αθανασιάδη είναι έτοιμη να καταθέσει εγγράφως  την πρόταση που έχει για την ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται από ώρα σε ώρα. Η πρόταση αυτή αναμένεται να είναι συγκεκριμένη και… βελτιωμένη, σύμφωνα με τα όσα άφηναν να εννοηθεί στην Αλκμήνης.

Παράλληλα, αναμένεται να διευκρινιστεί και ο ρόλος του πρώην εκτελεστικού διευθυντή στο νέο τοπίο, ρόλος που παραμένει ερωτηματικό.
  

Ο Κόντης απαντούσε για μια ακόμη μέρα σε όσους τον ρωτούσαν για το τι θα πράξει ότι: «εγώ έχω αποχωρήσει, το είπα. Υπάρχει η πρόταση του Ισπανού. Αν έχεις κάποιος, κάτι καλύτερο ας το προτείνει…».

Όσον αφορά τέλος στο κομμάτι των μετοχών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που προκρίνεται είναι αυτή του μεσεγγυούχου για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

To Top