ΜΠΑΣΚΕΤ

Καταθέτει πλάνο και έγγραφα ο ΑΣ για την οριστική παραχώρηση του Παλέ στον Άρη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η παραχώρηση του Παλέ στον Άρη, με τους ανθρώπους του συλλόγου να καταθέτουν τις επόμενες ημέρες τα απαραίτητα έγγραφα που θα ζητηθούν για τη βιωσιμότητα, και όχι μόνο, του γηπέδου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σήμερα (28/02) έγινε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Α.Σ. Άρης και την αντίστοιχη των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, με θέμα την παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Τον Άρη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος του ΔΣ, Τάσος Μωϋσιάδης και ο νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος, σε μία συνάντηση που ακολούθησε αυτήν του προέδρου του Α.Σ. με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι ιθύνοντες των Ε.Α.Κ. ήταν, όπως και ο υφυπουργός, θετικοί στο αίτημα του Άρη για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου για τα επόμενα 49 χρόνια. Η διοίκηση των Ε.Α.Κ. θα ζητήσει εγγράφως ένα business plan και μία οικονομοτεχνική μελέτη.

Ο Α.Σ. Άρης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία κατάρτισής τους και θα τα αποστείλει το συντομότερο δυνατό, ώστε η διοίκηση των Ε.Α.Κ. να γνωμοδοτήσει στον υπουργό και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες εξελίξεις για να υλοποιηθεί το χρόνιο και δίκαιο αίτημα του Άρη.

To Top