Καταθέτουν τα έγγραφα της… βιωσιμότητας για το άρθρο 99

Έναν φάκελο όσο τον δυνατόν πιο “ισχυρό” και πλήρη θα καταθέσουν σήμερα Παρασκευή στο Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι νομικοί του Άρη, για το άρθρο 99.

Την περασμένη Παρασκευή εκδικάσθηκε το αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, οι κίτρινοι είχαν μια σειρά από ισχυρά χαρτιά να επιδείξουν, ωστόσο το δικαστήριο ζήτησε επιπροσθέτως κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα της εταιρείας και την εισροή κεφαλαίων.

Ανάμεσα στα σημαντικά στοιχεία που θα καταθέσουν είναι τα έγγραφα που δείχνουν (όπως στις περιπτώσεις Μπασίρ και Κνόπερ) ότι δεν υπήρξαν  ενστάσεις από τη ΦΙΦΑ με το άρθρο 44. Ακόμη είναι οι συμβάσεις με τη Nova και το ΟΠΑΠ που βεβαιώνουν τα έσοδα που αναμένονται στην ΠΑΕ. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ήδη ετοιμάσει τη λίστα με τα εισιτήρια στο Κλ. Βικελίδης, (σημειώθηκε μάλιστα ρεκόρ φέτος την Κυριακή με τον Πλατανιά, ενώ δεν έγιναν τα λεγόμενα ντέρμπι και «εμπορικά» παιχνίδια), καθώς και όλα τα στοιχεία που ισχυροποιούν τα επιχειρήματα περί βιωσιμότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για το άρθρο 99, αναμένεται μέσα σε 45-60 μέρες.

To Top