“Καταιγίδα” κλήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας γύρω από την ΔΕΘ!

Ροζ χαρτάκια σε όσους σταθμεύουν παράνομα στις οδούς πέριξ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Agrotica, μοιράζει από εχθές η δημοτική αστυνομία σε συνεργασία με την Τροχαία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης στον εκθεσιακό χώρο, αρκετοί είναι αυτοί που παρκάρουν τα οχήματά τους κυριολεκτικά όπου βρουν, δυσχεραίνοντας κατά πολύ την ομαλή κυκλοφοριακή αγωγή των οχημάτων στο κέντρο της πόλης και δημιουργώντας μποτιλιαρίσματα.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνόμευσης, Δημήτρης Δαγκλής, από εχθές, ημέρα εγκαινίων της 28ης Agrotica, αυξήθηκαν οι δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας, εστιάζοντας στους άξονες γύρω από τη ΔΕΘ.

«Προσαρμοστήκαμε στην προσέλευση του κόσμου στην έκθεση και αυξήσαμε τις δυνάμεις, παρότι έρχεται και Σαββατοκύριακο» σημείωσε ο κ. Δαγκλής και πρόσθεσε: «Σαφώς και θέλουμε την έκθεση της ΔΕΘ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταστρατηγήσουμε τον ΚΟΚ».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας έκοψαν κλήση μέχρι και σε ιδιοκτήτη καντίνας, ο οποίος είχε σταθμεύσει το όχημά του επάνω στο πεζοδρόμιο, επί της Λεωφόρου Στρατού, στο ύψος του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης».

«Έχω δώσει σαφείς εντολές για μηδενική ανοχή γύρω από την περιοχή» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος, επισημαίνοτας πως ο σχεδιασμός είχε αποφασιστεί ήδη από την περασμένη Δευτέρα.

Πηγή: voria.gr

To Top