Καταιγιστική η Κ-20, συνέτριψε με 9-0 την Κέρκυρα! (photos)

Πανηγυρική νίκη με 9-0 (!) πέτυχε πριν από λίγο στον Ατέρμωνα η Κ-20 επί της Κέρκυρας, στο δεύτερο αγώνα της στο φετινό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Σκόρερ για τους “κίτρινους” χρίστηκαν οι Ρένια (3), Καραγιάννης (2), Μπιμπισίδης, Αντωνιάδης και Παλιάτσιος (2).

Αρκετά εύκολη υπόθεση αποδείχτηκε πως ήταν για τους παίκτες του Νίκου Πασσιαλή ο σημερινός αγώνας απέναντι στους Φαίακες, καθώς το επιβλητικό 9-0 υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τους επαγγελματίες Αντωνιάδη, Καραγιάννη και Ποζίδη, δεν αφήνει περιθώριο για περαιτέρω σχόλια. Χαρακτηριστική ήταν οι παρουσία αρκετών “κίτρινων” φιλάθλων, οι οποίοι έδωσαν το “παρών” στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας στην έδρα της για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης έδειξε από την αρχή τις απειλητικές διαθέσεις του, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 8′ με σουτ του Καραγιάννη. Το 2-0 έγινε με πλασέ του Ρένια στο 19′, ενώ ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα σημείωσε το 3-0. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους “κίτρινους” να είναι μπροστά στο σκορ με 4-0, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο πάλι ο Καραγιάννης στο 45′, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, μια και στο 47′ ήρθε ένα ακόμη γκολ, εκ νέου με τον Ρένια, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ “γράφοντας” το 5-0. Το 6-0 έκανε ο Μπιμπισίδης  στο 54΄, ενώ στο 62′ ο Αντωνιάδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0 με όμμορφο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γαρδικιώτη. Στο 78′ και στο 81′ ήταν η σειρά του Παλιάτσιου να βρει δίχτυα, διαμορφώνοντας με δύο προσωπικά του τέρματα το 9-0 που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Με αυτή της τη νίκη, η Κ-20 ανέβηκε στους 4 βαθμούς σε δύο ματς, και πλέον περιμένει την επόμενη αγωνιστική στην οποία δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πολυζωϊδης, Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια (73′ Μπάλιος), Ταυταρίδης (46′ Λεμονής), Παλιάτσιος, Κρυστάλλης (58′ Σταυρόπουλος), Καραγιάννης

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ντάικος, Φωτεινός (63′ Μποζίκης), Λάμπουρας (24΄Μίκας), Λούβρος (24′ Γρηγοράκης), Μεντής, Γραμμένος,, Κροκίδης, Τόμπρος, Χανδρινός, Ζγουρός, Γαρδικιώτης

To Top