ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταιγιστικός πεντ-ΑΡΗΣ, ξέσπασε (5-0) και συνεχίζει!

Εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης, “σκόρπισε” την ανήμπορη να αντισταθεί Καλλονή, με 5-0, πετυχαίνοντας τα τέσσερα τέρματά του στο δεύτερο 45λεπτο και μάλιστα στα τελευταία 15 λεπτά. Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τους 8 βαθμούς, πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου τα χαμόγελα σήμερα, επέστρεψαν για τα καλά!

Δυο γκολ ο Τάτος κι από ένα Ίλιτς, Καπνίδης, Μπαργκάν. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε στα τελευταία λεπτά η Καλλονή, που δεν απείλησε σε κανένα σημείο, με τον Διούδη να έχει ρόλο «θεατή».

Το έψαξε, το πέτυχε!

Ο Νίκος Αναστόπουλος που και πάλι είχε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα (ξεκίνησαν οι Νέτο, Μπαργκάν, Ανάκογλου), είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να μην απειλείται καθόλου, αφού η πρώτα τελική της Καλλονής έγινε στο 42’, με ένα μακρινό σουτ του Γεωργίου το οποίο μπλόκαρε ο Διούδης.

Σοβαρός και πειθαρχημένος στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης, πέτυχε το αρχικό ζητούμενο που ήταν η επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος, προκειμένου να “ξεκλειδώσει” από νωρίς την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μόλις στο 12΄οι “κιτρινόμαυροι”, αφού αρχικά προειδοποίησαν δύο φορές, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ 1-0 με τον Ίλιτς (θα μπορούσε να χρεωθεί κι αυτογκόλ του Τζελίδη, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την πολύ καλή σέντρα του Μπαργκάν). Οι “κιτρινόμαυροι” έψαξαν ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν, παρά τις χαμένες ευκαιρίες. Ο Τάτος στο 32΄έστειλε τη μπάλα ελάχιστα αουτ, ενώ τρεις φορές δοκίμασε χωρίς επιτυχία το αριστερό του πόδι Κενάν Μπαργκάν.

Κόντρα και στα… δοκάρια!

Η φάση της χρονιάς για τον Άρη με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο! Στο 48΄ο Ανάκογλου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Ίλιτς μόνος σημάδεψε και πάλι το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μπαργκάν, δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα, καθώς δεν είχε κάνει καλό κοντρόλ και το σουτ του πέρασε αουτ.

Πεντάλεπτο… φωτιά!

Οι αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως η είσοδος του Ντούνη με τον Καπνίδη, έδωσαν την απαραίτητη φρεσκάδα με τον Άρη να πετυχαίνει τρία τέρματα από το 75΄μέχρι το 80΄! Ο Ανδρέας Τάτος με σουτ εντός της περιοχής πέτυχε το 2-0, ο Καπνίδης με προβολή στο 86΄ το 3-0 και ο Κενάν Μπαργκάν στο 80΄με συρτό σουτ από την μικρή περιοχή το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα, ο Ανδρέας Τάτος με απευθείας χτύπημα φάουλ, πέτυχε το τελικό 5-0 στο 88΄!

Διαιτητής του αγώνα ο Σημαιάκης (Χαλκιδικής). Βοηθοί: Σάββας (Σερρών) – Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

ΑΡΗΣ (Nίκος Aναστόπουλος): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (73′ Ρόβας), Μπαργκάν, Ίλιτς (65′ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (68′ Ντούνης)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου (83′ Σάββας), Λιταίνας (55′ Γιούκαρης), Τριανταφύλλου (68′ Λαμπράκης), Φράγκος, Λουσιάν.

 

To Top