ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλήγει και στο σύστημα για την Νέα Σμύρνη ο Πάκο Ερέρα…

Ο Πάκο Ερέρα μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για πιθανές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, παρότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και θα δοθεί η ευκαιρία για σημαντικές «ανάσες».

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Πάκο Ερέρα σκέφτεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, όχι όμως σε μεγάλο αριθμό, καθώς ανήκει στην κατηγορία των προπονητών που δείχνουν εμπιστοσύνη στον «κορμό» τους και παρεμβαίνουν σε αυτό, μόνο όταν το απαιτήσουν οι ανάγκες ή διαπιστώσουν μειωμένη απόδοση από κάποιον βασικό.

Μία από τις σκέψεις του 64χρονου Ίβηρα είναι η χρησιμοποίηση του Μανώλη Σιώπη από το ξεκίνημα του αγώνα. Εφόσον επιλέξει ως σχηματισμό το 4-3-3, τότε ο 24χρονος μέσος θα έχει στο πλευρό του τους Μιγκέν Μπάσα και Χαβιέ Ματίγια. Στο εναλλακτικό σενάριο του 4-2-3-1, ένας εκ των δύο θα μείνει εκτός για να ξεκουραστεί, με τον έτερο να αγωνίζεται στο πλευρό του Μανώλη Σιώπη.

Όσον αφορά τον Νίκο Μαρτίνες, που είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενδεχομένως για πρώτη φορά φέτος να ξεκινήσει ως βασικός, από τη στιγμή που δεν θα είναι πλήρως έτοιμος ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Πάκο Ερέρα ενδεχομένως δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Πορτογάλου εξτρέμ, εφόσον προλάβει μέχρι σήμερα να είναι έτοιμος και πάρει θέση στην αποστολή. Κυρίως γιατί θα τον χρειαστεί πιο πολύ στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Αν αλλάξει γνώμη ο Ισπανός και κρίνει πως ο Νίκο Μαρτίνες δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λεπτο, τότε θα ξεκινήσει και πάλι ο Νικολά Ντιγκινί, εφόσον ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

To Top