ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταλήγει ο Παντελίδης στην αρχική ενδεκάδα, οι πρώτες του σκέψεις…

Στην ρεβάνς της Πέμπτης με την Μόλντε δεν αρκεί μόνο η νίκη στον Άρη, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θα παλέψουν για την μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Επομένως, ο πήχης μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα έχει ανέβει κατακόρυφα με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη να καλούνται να καλύψουν το εις βάρος τους 3-0.

O προπονητής του Αρη θέλει την ομάδα του πολύ πιο επιθετική στον αγωνιστικό χώρο, από το πρώτο λεπτό του αγώνα, γι αυτό και αφήνει ξανά στην άκρη το 4-3-3 και επαναφέρει το 4-2-3-1.

Μάλιστα, στην αρχική ενδεκάδα του Άρη θα επιστρέψουν οι Φετφατζίδης και Λάρσον, ενώ θα μείνει στον πάγκο ο Τόνσο, ώστε πίσω από τον Ιντέγε να αγωνιστεί ο Ντιγκίνι.

Στη μεσαία γραμμή όλα δείχνουν πως ο Σάσα θα είναι βασικός σε αυτό το ματς, με τον Ματίγια κατά πάσα πιθανότητα στο πλευρό του και τον Μπάσα στον πάγκο στην αρχή του αγώνα.

Στην άμυνα το μοναδικό ερωτηματικό είναι το κενό του τραυματία-τιμωρημένου Βέλεθ, καθώς ο Δεληζήσης έχει ένα προβάδισμα έναντι του Σόουζα.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, ο Ροζ διατηρεί τη θέση του, ενώ στα άκρα συνεχίζουν οι Κόρχουτ και Σούντγκρεν.

To Top