ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλήγει σε πρόσωπα και σχήμα ο Μάντζιος για το ντέρμπι

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Άκης Μάντζιος καλείται να λάβει τις τελικές αποφάσεις για το πλάνο, που θα έχει η ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής. Τόσο σε πρόσωπα, όσο και στο σχήμα, αν και κρατάει κλειστά χαρτιά…

Όλα δείχνουν ότι ο Άρης θα επιλέξει το 4-2-3-1 στην Τούμπα, με την άμυνα να είναι λίγο-πολύ “κλειδωμένη” σε ότι αφορά τα πρόσωπα με τους Μοντόγια, Φεράρι, Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Από κει και πέρα, η κατάσταση του Ζουλ θα συνεκτιμηθεί και σήμερα. Από την κατάσταση του, θα εξαρτηθεί και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Ζουλ ή ο Ντουκουρέ, ενώ στο κάδρο είναι και ο… νεοφερμένος Βερστράτε. Ο Βέλγος  χαφ θα έχει μερικές προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στα πόδια του και είναι πιθανό να βρεθεί ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα.

Εδώ σε έναν σχηματισμό με δυο μέσους μπροστά από την άμυνα είναι πιθανή η παρουσία δυο εκ των Ζουλ, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ και Βερστράτε.

Στην επίθεση, ο Μορόν περιμένει τους… εξτρέμ, με τον Σουλεϊμάνοφ να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει και την άλλη θέση να διεκδικούν οι Σαμόρα, Κάρσον.

Ξεκάθαρη εικόνα θα δώσουν οι δυο προπονήσεις σήμερα και αύριο, όταν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

To Top