ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταλήγει στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι ο Ένινγκ

Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη είναι πολύ σημαντική ως προς την επιλογή των προσώπων για την αρχική ενδεκάδα του σαββατιάτικου ντέρμπι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει κατασταλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ποιους έντεκα θα στηριχθεί από την αρχή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως ακόμα δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Κάτι που αναμένεται να κάνει σήμερα, καθώς η αυριανή προπόνηση, παραμονή του αγώνα, είναι περισσότερο ένα χαλάρωμα και κάποιες τελευταίες οδηγίες προς τους παίκτες.

Δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα από τον 54χρονο προπονητή, που “ποντάρει” στην φόρμα κάποιων παικτών του, αλλά και στη “χημεία” που έχουν αναπτύξει τους τελευταίους μήνες.

Το παιχνίδι είναι απαιτητικό, ο Άρης ως γηπεδούχος οφείλει να κάνει το δικό του παιχνίδι και να φτάσει πρώτος στο γκολ, επομένως η φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα και το αγωνιστικό πλάνο είναι συγκεκριμένα.

Το ζητούμενο για τον Μίχαελ Ένινγκ είναι να δείξουν απολύτως έτοιμοι οι παίκτες του στο πρώτο ματς για το 2020, με γνώμονα και το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

To Top