Καταμέτρηση δυνάμεων, ομιλία και επιχείρηση-τρίποντο με τα Γιάννινα

Μετά τη μια μέρα ξεκούρασης, επιστροφή στη δράση για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Οι παίκτες της κιτρινόμαυρης επιστρέφουν το πρωί της Τρίτης στις προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο, εν όψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:15).

Οι… άδειες και οι τιμωρίες τελείωσαν, οπότε το παρών αναμένεται να δώσουν οι Νταβίντ Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο και Κώστας Καζναφέρης.

Οι Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής θα κάνουν… καταμέτρηση δυνάμεων σε ότι αφορά τους τραυματίες. Τρεις είναι στο… ιατρικό δελτίο:

Μανώλης Παπαστεριανός, Νίκος Παντίδος, Δημήτρης Ασλανίδης. Θα διαπιστωθεί σήμερα μέχρι και τις επόμενες μέρες εάν θα είναι σε θέση να δώσουν το παρών στο κομβικής σημασίας παιχνίδι με τα Γιάννινα.

Οι προπονητές του Άρη θα μιλήσουν στους παίκτες για τα όσα έγιναν και τα όσα… δεν έγιναν στην Λιβαδειά και θα επικεντρώσουν στο παιχνίδι του Σαββάτου. Η «επιχείρηση ΠΑΣ» με στόχο το τρίποντο ξεκινάει.

Στον αντίποδα, απόντες θα είναι οι Γιάννης Γιαννιώτας και Ερωτόκριτος Νταμαρλής, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί με την εθνική Ελπίδων (κλήθηκαν για το φιλικό της Τετάρτης με την Αυστρία στο Αργος). Και οι δυο παίκτες.

 

To Top