ΜΠΑΣΚΕΤ

Καταπέλτης ο Super 3 Ευόσμου: “Ζούμε σε τσίρκο! Προστατέψετε τον Άρη”!

Ανακοίνωση καταπέλτης από τον Super 3 Ευόσμου σε ότι αφορά τα όσα έγιναν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά:

Προσπαθήσαμε να χωρέσουμε την οργή μας με κάποιο τρόπο σε ένα ποστ για τα 2 μεγάλα τμήματα που έπαιζαν σήμερα σε παλέ και σε οακα…θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο σεντόνι με καντήλια,οργή και κατάρες,αλλά θα προτιμήσουμε μέσα σε δυο φωτογραφίες να συμπεριλάβουμε όλο το έργο σήμερα….

Στην μια φωτό λοιπόν,βλέπουμε έναν εντεταλμένο στρατό προστασίας πουλερικών που απρόκλητα κάνει χρήση χημικών σε γονείς με τα παιδάκια τους και σε ηλικιωμένους ανθρώπους στο προαύλιο χώρο του παλε….μάλλον η ανθρώπινη ζωή στις εποχές που ζούμε για σας είναι απλά ένα νούμερο….

Στην δεύτερη φώτο,δεν χρειάζονται σχόλια…συνεχίζετε να ξεφτιλίζεστε με την πρώτη ευκαιρία κάθε βδομάδα για αυτό το τσίρκο που ζούμε πίσω από την λέξη εξυγίανση…πάρτε το χαμπάρι εσείς εκεί στην διοίκηση και προστατέψτε την ομάδα από τους εγκληματίες που σακατεύουν μεθοδευμένα και με θρασύτητα το ποδοσφαιρικό τμήμα,διορίζοντας κοράκια από την χαβούζα Αθήνα σφάζοντας τον σύλλογο χωρίς ίχνος ντροπής…..

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες και των δυο τμημάτων..
ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΥΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ,Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ….ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Συνεχίζουμε αδέρφια τον αγώνα μέχρι τέλους
ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΛΕ ΜΕ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΦΩΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ

APHΣ ΘPHΣKEIA EYOΣMOΣ SUPER 3

AYTOKPATOPEΣ THΣ ΔYΣHΣ

 

To Top