Καταρχήν συμφωνία με τον Ουρουγουανό στόπερ – Σε αναμονή της απάντησης του Γάλλου που έχει τον πρώτο λόγο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό βρίσκεται ο Άρης, καθώς όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS σε χθεσινό του ρεπορτάζ κατατέθηκαν ήδη προτάσεις σε δύο ξένους στόπερ!

Προς το παρόν, υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον αμυντικό από την Ουρουγουάη που αποδέχθηκε την οικονομική πρόταση του Άρη και μόλις πάρει το οριστικό “οκ” από πλευράς “κιτρίνων” θα μεταβεί στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ωστόσο, στην ΠΑΕ έχουν φροντίσει να διεμηνύσουν στον ίδιο πως δεν βρίσκεται στη κορυφή της λίστας τους και η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν αποτελεί δέσμευση, καθώς πρωταρχικό μέλημα όλων για την θέση του κεντρικού αμυντικού είναι η απόκτηση του Γάλλου στόπερ, για τον οποίο στην Αλκμήνης βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής.

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ο μεταγραφικός προγραμματισμός που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι μειωμένες δυνατότητες που έχει ο σύλλογος στον αριθμό των μεταγραφών που δικαιούται άνω των 24 ετών δεν επιτρέπουν την απόκτηση και των δύο με τον Γάλλο να έχει το προβάδισμα σε περίπτωση που αποδεχτεί την πρόταση του Άρη και συμφωνήσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ούτως η άλλως, ακόμα και σε “ναυάγιο” να οδηγηθούν οι διαπραγματεύσεις με τον Ευρωπαίο αμυντικό -κάτι που κανείς δεν εύχεται- ο Άρης θα έχει “stand by” τον Ουρουγουανό στόπερ, ολοκληρώνοντας έτσι την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας.

To Top